zaterdag 3 oktober 2020

Vanaf maandag 17 augustus, vakantie voorbij en veel feestjes gehad

 Maandag 17 augustus: na een hele week gebeld en gemaild te hebben met het taxibedrijf en de gemeente was het papa en mama nog niet gelukt om je pas na 8 uur op te laten halen. In het schema staat dat je nu elke ochtend om 07.39 uur opgehaald wordt en pas om 16.15 uur wordt thuisgebracht, terwijl je al om 13.00 uur klaar bent. Papa heeft je vanochtend dus gebracht met de auto en mama heeft je opgehaald om 13.00 uur. Je hebt een leuke eerste dag gehad op school. Je zit weer bij meester Joost en Pepijn, ook heb je een nieuw meisje in de klas. ’s Middags was Anne er weer en heb je met je broer en zus gespeeld. Dinsdagochtend heeft mama je naar school gebracht met Kira en Kaj in de auto. Op school heb je gesport en gewerkt op de iPad. Met taal heb je ‘ik, jij, wij’ herhaald. Mama kwam je ophalen met Kira en Kaj en ze zijn allebei even mee de klas ingegaan. Woensdag kon je eindelijk weer met de taxi mee. Je zit niet meer bij Bertus, maar nu wel weer bij Chris in de taxi! Je werd om 08.15 uur opgehaald, dus ruim na je medicatie. Op school heb je met je klas ergo en fysio gehad. Na school weer gerust en nadat tante Judith geweest was, hebben we Kira naar fietsles gebracht. Toen we thuis kwamen, was de buurman buiten en ben je met Kaj bij Pepper geweest en hebben jullie samen bij de vissen gekeken. Je hebt met je voeten in het water gezeten en de vissen kwamen lekker knabbelen aan je voeten. Je vond het heel gezellig bij de buren. Donderdag op school heb je weer gewerkt en je hebt de juffen ook geholpen met de afwas. Goed om te weten, want dan kan je op de camping ook wat vaker helpen. ’s Middags toen papa uit zijn werk kwam, hebben we gauw gegeten en daarna zijn we naar de camping gereden. Je had alleen geen middagtuk gedaan en daar was mama niet zo blij mee. Dit ook omdat je op de camping heerlijk had gespeeld en genoten en pas om 21.00 uur naar bed ging! Vrijdagochtend ben je nog naar de knutselclub geweest op de camping en daarna heeft mama je naar het logeerhuis gebracht voor een weekendje logeren. In het logeerhuis was je vriendje Theun er ook weer. Vrijdag heb je best wel wat aanvalletjes gehad en heb je ook veel geslapen, maar das ook niet zo gek nadat je donderdag juist zo weinig geslapen had. Zaterdag was er een ballonclown op bezoek geweest en je hebt ook een piratendiploma gehaald. Het was weer een leuk weekend. Na de camping hebben papa, mama, Kira en Kaj je weer opgehaald en daarna zijn we direct door naar huis gereden. Thuis na het eten zijn we naar de begraafplaats gefietst om even naar de gedenkboom te kijken. Papa en mama hebben een blaadje in deze boom laten hangen als aandenken voor je zusje Vlinder, die in juni na 16 weken geboren is.

Maandag 24 augustus en vanochtend weer met de taxi naar school. Vandaag hadden jullie een nieuw thema voor sociale omgeving en hebben jullie brood gebakken. Toen je thuis kwam, ben je lekker op de bank gaan liggen en een filmpje gekeken. Later is Anne weer gekomen, gezellig. Dinsdag heb je gesport en naar de winkel geweest. Helaas wist mama dat nog niet, dus je had nog niks gekocht voor mama, maar wel voor meester Joost, want hij had nog wat nodig. Later geluisterd naar een verhaal over een opa, oma en kleinzoon. In de middag zijn we Ise en Kira op gaan halen in bij de kerk, ze waren naar de vakantiebijbelclub geweest. Daarna zijn we doorgefietst naar opa en oma, want de meiden gingen daar samen logeren. Woensdag op school kon je niet buiten spelen omdat het regende. Je hebt lekker bewogen met de fysio- en ergotherapeut. Ook weer een lesje schrijfkriebels gehad. Na school gerust en rond 4 uur kwam Kira eindelijk thuis. Tante Judith was weer gekomen met Anne. Donderdag 27 augustus heb je weer een leuke dag gehad op school. Toen je thuis kwam, waren Ise en Mathé. Zij waren een dagje gezellig spelen bij ons omdat tante aan het werk was. Vrijdagochtend heb je met papa en Kaj boodschappen gedaan, mama was met Kira naar de oogarts in Amsterdam. Na het brood eten ben je met Kira en Kaj naar opa en oma gegaan, want papa en mama hadden helaas een begrafenis. Bij opa en oma heb je nog een beetje gerust en lekker gespeeld, je bent zelfs met Anne en de rest nog naar het speeltuintje geweest. Zaterdag 29 augustus en vandaag is het feest! Je broertje Kaj is vandaag 3 jaar geworden. ’s Ochtends om half 8 waren we al beneden om cadeautjes uit te pakken en natuurlijk ging je hem helpen daarmee. Later in de ochtend kwamen opa en oma Scottie en tante Coco met Jack en Charlie op Kaj zijn feestje. Je hebt zelfs nog even een stukje buiten gefietst met Jack en de rest. ‘s Middags na het slapen kwamen Herwin en Rianne met Siem en Iris, dus dolle pret. Je had er erg veel zin in om Siem weer te zien en ze zijn zelfs blijven eten bij ons nadat je dat aan hen vroeg. Zondagochtend hadden we ook nog visite, toen kwamen de andere opa en oma met mama’s zussen. Je hebt lekker gespeeld dit weekend met Kaj z’n nieuwe speelgoed. ’s Middags ben je met mama, Kira en Kaj even een rondje met de bakfiets geweest.

Maandag 31 augustus en vanochtend weer lekker naar school geweest. In de kring de weekend foto’s doorgenomen met je klas en met taal over ‘wij, jij, ik’ en over ‘jongen en meisje’. Toen je uit school kwam, ben je met mama gelijk in de auto gegaan, want we hadden een afspraak bij je kinderarts in Amersfoort. Gelukkig is de arts, nadat hij je ruim een half jaar niet heeft gezien, nog steeds blij verrast. Je groeit goed in de lengte en breedte en je blijft heerlijk stabiel. Toen we klaar waren, gauw naar huis om te spelen met Anne, die bij Kira en Kaj bleef. Dinsdag op school weer gym gehad en naar de schoolwinkel geweest. Nadat we Kira opgehaald hadden uit school, ben je even gaan rusten op de bank. Woensdag op school weer met de klassikale fysio en ergo veel bewogen. ’s Middags bij tante Judith langs, want ze was gister naar het ziekenhuis geweest omdat ze pijn had. Nu blijkt dat ze een longontsteking heeft en een longembolie. Natuurlijk even op ziekenbezoek, want tante komt ook elke week bij ons kijken. Dus wij gingen nu daar heen en we hadden nog wel geluk ook, want Danielle was er zelfs uit Groningen. Gezellig met Anne en Danielle gekletst en gegeind. Donderdag op school weer gesport en gewerkt. ’s Middags is oma Janny in huis gekomen en is mama met Kira naar zwemles gegaan. Vrijdagochtend mag je zelf eindelijk weer naar zwemles, samen met papa ben je er naar toe gegaan en heb je weer goed gelest. Gelukkig heb je op de camping veel gezwommen, dus je was het zeker niet verleerd. ’s Middags na je slaapje en toen Kira uit school was, zijn we naar Amersfoort gegaan voor een fotoshoot. Je vond het wel leuk en we hebben met z’n allen allemaal mooie foto’s gemaakt. Daarna zijn we door naar de camping gereden, het was heerlijk weer. We zijn vanavond in het restaurant gaan eten, alleen papa kwam later, want die ging nog even langs huis. Mama was zo dom geweest om een tas met medicijnen te vergeten. In het restaurant heb je lekker een pannenkoek gegeten en gekleurd. Zaterdagochtend natuurlijk weer geknutseld in de kinderclub en daarna nog gezwommen in het binnenbad. ’s Middags kregen we weer visite, Arvid met Lina en Ninthe en Bert en Renske met Maud en Tijn. Gezellig weer spelen met elkaar. Zondagochtend weer naar de knutselclub geweest en ’s middags op tijd weg, want we gingen via Leusden. Opa Ad vierde vanmiddag al zijn verjaardag. Lekker gespeeld met Myrthe, Kira, Jack, Kaj en Charlie.

Maandagochtend op school in de kring weer verteld van je weekend. Daarna had je logopedie, alleen hier ging het niet zo goed. Je had weer dat je constant weg viel, was wat afwezig en je wilde naar huis, want je hoofdje voelde niet goed. Dus de juf had mama gebeld en mama heeft je lekker opgehaald. Samen hebben we Kaj uit school gehaald en na het eten ben je lekker gaan slapen. In de tussentijd kwam je nieuwe rolstoel binnen. Alleen zaten er geen spaakbeschermers op, dus die kon weer mee terug. Na je slaap lekker rustig aan gedaan maar. Dinsdag ben je weer naar school gegaan en was je weer helemaal de oude. Je had er ook zin in, hebt lekker met sport meegedaan en een boodschapje gedaan, oreo koekjes gekocht. ’s Middags nadat Kira uit school was, heb je met Kira en Kaj de koekjes opgesnoept. Woensdag op school heb je weer veel gedaan en bewogen. ’s Middags weer rustig aan gedaan. Donderdag was je hulpje van de dag. Yes, dit vind je altijd zo leuk! Ook heb je vanaf vandaag weer muziekles van meester Tony. Dit keer alleen met een andere klas, maar dat mag de pret niet drukken. Na school heb je even gerust en rond half 3 zijn we naar het zwembad gegaan om bij het afzwemmen van Kira te kijken. Je nichtje Ise was ook mee en toen je naast haar zat, kwam je tot de ontdekking dat jullie beiden dezelfde staart in hadden. Toen Kira haar A-diploma binnen had, zijn we naar huis gereden en heb je lekker gespeeld nog met Ise en Kira. Na het eten werd Ise pas opgehaald, dus dat was genieten. Vrijdagochtend ben je met mama naar het zwembad gegaan en heb je ook proef afgezwommen. Volgende week mag je voor je “echte” diploma. Na het zwemmen nog even bij tante Angela gespeeld en toen we weg gingen, hebben we gelijk Kaj meegenomen naar huis. Thuis ben je na het eten naar bed gegaan. Toen Kira thuis was van school en papa ook van zijn werk, zijn we rond 4 uur naar de camping gereden en hier heerlijk genoten van het lekkere weer. Zaterdagochtend weer naar de knutselclub geweest en daarna weer gezwommen. ’s Middags gingen we alvast Kira’s verjaardag vieren, dus we kregen lekker visite. Lynn, Rowan, Jonathan, Ninthe, Maren, Lasse, Lina, Maud en Tijn waren er met hun papa en/of mama. Het was een heerlijke gezellige middag weer. Je hebt heerlijk gespeeld op het veld en bijna iedereen bleef eten. Na het feestje even de voeten gewassen en daarna gauw naar bed. Zondagochtend even geknutseld en daarna was er weer visite, de familie dit keer en heb je weer heerlijk kunnen spelen met nichtjes en neefjes. Vandaag was het echt warm en zonnig weer. Dat kwam mooi uit met zo veel visite, want we konden met z’n allen buiten zitten en Kira’s verjaardag vieren. We hebben vandaag alvast Kira haar taart opgegeten en de kaarsjes uitgeblazen. Daarna lekker gespeeld en rond 2 uur was je moe en ben je naar bed in de caravan gegaan. Na je slaapje nog even op het veld gespeeld, na het eten gedoucht en daarna zijn we naar huis gereden. 

Maandag 14 september, vandaag is je zusje Kira echt 8 jaar geworden! We hebben natuurlijk eerst gezongen en cadeautjes gegeven en je daarna klaar gemaakt voor school. Op school weer aan de hand van foto’s verteld over je weekend. Je hebt buiten in de pauze lekker gestept en met Pepijn op de grote netschommel gespeeld. Thuis uit school ben je even gaan rusten, nadat we Kira uit school gehaald hadden. Na je korte rustmoment kwamen oma Janny en Mathé en Jada al om Kira echt te feliciteren en later ook nog opa Marty en opa en oma Scottie. Wat een feest, ook toen Anne nog kwam. Dinsdag weer naar school geweest en heb je gesport en ben je naar de winkel geweest. In de winkel heb je ontbijtkoek gekocht voor opa Marty, die vandaag jarig is. Toen je thuis kwam met de taxi, lag je lekker te tukken in je rolstoel, dus mama heeft je gauw op de bank gelegd en heb je lekker doorgeslapen. Mama moest wel even iemand regelen om Kira uit school te halen en gelukkig was Jeanine thuis om dat te doen. Rond 4 uur zijn we naar opa Marty gefietst om hem te feliciteren en natuurlijk de ontbijtkoek te geven. Daarna kon je spelen met je nichtjes en neef. Alleen neef Jan was er, de andere 2 waren verkouden. We hebben bij opa en oma lekker patat met z’n allen gegeten. Je houdt hier zo van, van alles en iedereen bij elkaar en blijven eten met allemaal. Woensdagochtend had je een nat bed, je pampers zijn een beetje klein aan het worden of je plas te groot. Op school heb je belevingstheater gehad, Ricki zocht een oma. Tussendoor ben je nog verdrietig geweest, omdat je rolstoel weer niet geleverd werd. Er waren nog steeds geen goede spaakbeschermers op gezet. Toen je thuis kwam uit school, heb je lekker even tv gekeken voordat we Kira op gingen halen. Daarna ben je lekker even een uurtje op de bank gaan liggen. Na het rusten zijn tante Judith en ome Marius nog even geweest. Dit was wel gezellig weer en natuurlijk een goed teken, want tante haar longen gaan gelukkig weer de goede kant op ! Donderdag 17 september, vandaag is het weer een feestdag, want papa is jarig! Vanochtend papa zijn cadeautje gegeven en nog gezongen voor hem. Daarna gauw ontbijten en naar school, vandaag op school weer logo gehad en weer een keer muziekles van meester Tony. Yes, altijd leuk! Thuis aangekomen ben je gaan rusten en is oma weer bij je gebleven toen mama ging zwemmen met Kira. Rond 5 uur ben je samen met Kira en Kaj al voor de deur gaan zitten om op papa te wachten. Maar het duurde te lang voordat hij thuis kwam, dus zijn jullie maar weer even gaan spelen. Thuis lag er nog een cadeau te wachten op papa. Na het uitpakken, gingen we eten en naar bed, morgen een spannende dag! Vrijdagochtend mag je afzwemmen voor je zwemdiploma! Super leuk en spannend. Oma Janny, mama, papa en Kaj zijn meegegaan om te kijken bij je. Je deed het heel goed. Alle slagen die je moest doen, deed je netjes met je mondje dicht en ook nog een koprol en een bommetje gemaakt, terwijl je tussendoor ook een aanvalletje had. Maar je hebt je diploma maar mooi op zak. Super trots ben je! Je kreeg van papa en mama een cadeautje, een mooie knuffel, en van oma ook een kleurboek van LOL. Later kwam tante Angela je ook feliciteren met je zwemdiploma en toen was het tijd om naar je logeerhuis te gaan. Mama heeft je met de auto gebracht en je wilde je diploma mee en die liet je gelijk zien aan iedereen. Je hebt een leuk weekend gehad in het logeerhuis met o.a. Theun. Zaterdag ben je naar de kinderboerderij geweest en zondag heb je koekjes gebakken. ’s Middags is mama je weer op komen halen en thuis heb je nog lekker gespeeld met je broer en zus.

Maandag weer lekker naar school geweest. ’s Middags Kira opgehaald en na het rusten lekker gespeeld, Anne is ook nog even geweest. Dinsdag gesport en gewerkt aan taal en rekenen. In de middag je zus weer opgehaald  uit school en gespeeld. Woensdag op school heb je weer theater gehad met Ricki, hij ging op bezoek bij oma en oma heeft een oude koffiemolen. Je geniet hier zo van volgens je meester. ’s Middags is tante Judith weer gekomen, Anne was er dit keer niet, want die was op schoolkamp. Later is oma Scottie ook nog gekomen. Donderdag 24 september op school weer gewerkt en gesport. Na je broodje eten kon je nog even buiten spelen, voordat de taxi je weer kwam ophalen. Thuis aangekomen heb je eerst gerust en daarna heeft mama je samen met Kaj bij tante Angela afgezet, want daar was het weer feest! Vandaag is Jada namelijk jarig. Mama is later na de zwemles van Kira ook weer gekomen, maar je hebt lekker kunnen spelen de hele middag. Toen we terug naar huis gingen, wilde je nog een stukje taart. Maar die kreeg je niet, want er kwam later nog meer visite bij Jada. Vervolgens heb je de hele terugweg zitten huilen om een stukje taart en mama was je zo zat, dat ze je zowat buiten had laten staan om dat gezeur van je. Je kan af en toe zo boos reageren en ergens lang in blijven hangen of huilen om niets. Dat is soms zo vermoeiend voor mama. Vrijdagochtend heb je weer zwemles gehad en vandaag mocht je voor het eerst met kleren aan zwemmen. Wat was je trots daarop! De rest van de les ging ook heel goed en je deed de oefeningen ook netjes. Je hebt na je broodje een klein tukje gedaan en daarna hebben we Kira op school gehaald. Zij ging ergens spelen, dus waren we voor niets op school en hebben we haar later, voordat we naar oma gingen, weer opgehaald. Zaterdag zijn we weer een keer naar de markt geweest in het dorp, dat was een hele tijd geleden met al die bezoekjes aan de camping ieder weekend. We zijn gelijk maar nieuwe schoenen gaan kopen voor jou en Kira, daarna zijn we nog even langs Johan gegaan. Dat was ook gelijk de laatste keer voorlopig, want je zette samen met Kira de boel aardig op stelten…. ’s Middags is Bert met Maud gekomen, dat was gezellig even. Na het eten heb je samen met mama Kira opgehaald van een kinderfeestje. Zondagochtend zijn we naar de camping gegaan, lekker even naar de knutselclub geweest en daarna nog op het veldje gespeeld. Na het eten terug naar huis, want er kwam visite. Yvonne en Richard kwamen met Daan, Nova en Fen. Dat was een tijd geleden en je vond het erg leuk en gezellig! Met Daan gepuzzeld en later met z’n allen buiten in de achtertuin gerend en van de glijbaan gegleden. Natuurlijk is iedereen ook blijven eten, nadat je dat vroeg.


Sport op school

Bij de buurman z'n vissen kijken

Hulpje op school

Gehad in het logeerhuis

Bij de gedenkboom 

Op school

Hiep hiep hoera, Kaj 3 jaar

Gezellig eten met Iris en Siem

Sporten 

Met nicht Danielle

Hoepelen 




Fotoshoot

Kleuren bij de knutselclub

Mooie sprong

Met Ise

Aan de wandel met Tijn

Evi de bouwer

Kira's verjaardag gevierd

Kira echt jarig!

Bouwen op school

Wachten op papa

Afzwemmen

Yes, een zwemdiploma!

Op de kinderboerderij met je logeerhuis


Zwemmen met je kleren aan

Knutselen

Met Daan aan het puzzelen

Gezellig eten met Daan, Nova en Fen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten