zondag 15 november 2020

vanaf 28 september t/m 8 november

 Maandag 28 september, vandaag weer lekker naar school. Op school de foto’s van het weekend in de kring doorgenomen en je bent ook naar de bibliotheek geweest. ’s Middags Kira uit school gehaald en later is Anne weer even gekomen. Dinsdag op school therapie gehad en naar de schoolwinkel geweest. Je had ook een hele grote plas gedaan en je was verdrietig omdat je jurk uit moest, omdat die nat was. Gelukkig zijn er reservekleren op school, maar niet de kleren die je vanmorgen zelf gekozen had. ’s Middags weer Kira uit school gehaald en daarna gerust en gespeeld. Woensdag op school ben je naar het theater geweest en daar las de buurvrouw van Rickie voor. Het theater vind je ook altijd leuk. Na school is tante Judith gezellig geweest en ome Marius was dit keer ook nog mee. Donderdag 1 oktober, dus weer een nieuwe maand. Vanochtend ben je maar tot de kleine pauze naar school geweest, want we hadden weer een afspraak in Amsterdam bij je kinderneuroloog. Dus papa, mama en Kira kwamen je ophalen uit school en daarna zijn we naar Amsterdam gereden. Bij de dokter was alles goed qua onderzoeken en heeft mama het over je opstandigheid en soms boze gedrag gehad. Helaas is hier weinig aan te doen en bevestigde de dokter dat dit bij je ziekte hoort. Dit moet mama allemaal weer even een plek gaan geven en accepteren dat dit er ook bij hoort. Na het bezoek moest er nog bloed geprikt worden en jullie beiden waren weer heel stoer! Daarna nog even wat lekkers gehaald in de winkel en terug naar huis gegaan. Vrijdagochtend ben je weer naar zwemles geweest en weer met je kleren aan gezwommen. Tussen de middag heb je met Kaj en je poppen aan het kleine tafeltje geluncht. ’s Middags nog even bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend zijn we naar de markt geweest, lekker even buiten. ’s Middags heeft mama jullie geschminkt. Zondag weinig gedaan. Het weer was niet zo best en Anne was er ook nog, dus daar lekker mee gekeuteld. ’s Middags heb je met Kira, Kaj en mama een appeltaart gemaakt en na het eten gelijk hiervan gesmuld.

 

Maandag 5 oktober, vanochtend kwam je op school wat afwezig binnen volgens je meester en wilde je weer naar huis. Gelukkig heb je toch wel een leuke dag gehad op school. ’s Middags hoefde je niet mee Kira uit school te halen, want papa werkt nu ook weer wat meer thuis. Hij kon dus een oogje in het zeil houden, terwijl mama met Kaj even heen en weer ging. Daarna lekker weinig gedaan, want je bent toe aan vakantie. Het is je laatste weekje voor de herfstvakantie al. Dinsdag op school heb je gesport en gespeeld met de poppen met je klasgenootje. Thuis lekker gerust op de bank en gespeeld. Woensdag was je alweer een beetje suf op school gekomen, maar je hebt je beker wel zelf helemaal leeg gedronken. ’s Middags gerust en later kwamen tante Judith, met ome Marius en Anne weer. Ome Marius komt niet meer mee na deze woensdag, want hij gaat weer werken op deze dag. Dik een jaar na zijn ongeluk gaat hij weer volledig werken. Gelukkig maar en hopelijk voor hem gaat het nu eindelijk wat de goede kant op. Je hebt nog lekker gedold met hem. Donderdag je laatste schooldagje voor de vakantie. Je werd eerder teruggebracht uit logo, want het lukte niet helemaal met je. Je had ook 2 aanvalletjes en was weer wat afwezig. Je ontlasting is ook al een paar dagen niet zo best, dus dat kan ook dwars zitten. Dus heeft mama de huisarts gebeld om een middeltje te regelen om je ontlasting weer wat op gang te helpen Vrijdagochtend ben je met mama en Kaj naar zwemles geweest weer. Daarna gauw naar huis, want je nieuwe rolstoel werd geleverd  en dit keer met spaakbeschermers. Hij is een stukje breder en je zit er mooi in. ’s Middag zijn we even naar opa en oma gegaan, hier heb je mooi gekleurd. Zaterdag weinig gedaan, het regende veel en je hebt samen met je broer en zus het hele huis overhoop gehaald en lekker gespeeld. Zondagochtend hebben we de kerk op de tv aangezet en daarna zijn we weer even naar opa en oma gegaan om jullie knutselwerkjes te brengen. Tante Angela was hier ook, dus heb je leuk met Jada, Ise, Mathe, Kira en Kaj boven gespeeld. Ise is later nog met ons mee naar huis gegaan om te spelen met Kira en met jou.

Maandag 12 oktober en vandaag is je vakantie begonnen, Je kon weer lekker thuis blijven toen mama Kira en Kaj naar school ging brengen. Daarna ben je met mama meegegaan naar de boodschap en gingen we koffie drinken bij Annemarie. Dit vond je wel gezellig en je hebt ook alle koekjes naar binnen zitten proppen. Toen we thuis kwamen, kon je nog even spelen voordat Kaj opgehaald moest worden. Na het brood eten even gerust, daarna Kira uit school gehaald en ook is Anne weer gekomen. Dinsdag ook lekker weinig gedaan, een stukje gefietst met mama en Kaj en tussen het spelen en tv kijken Kira uit school gehaald. Woensdag Kaj en Kira weer naar school gebracht, daarna heb je geknutseld en boodschappen gedaan. ’s Middags is tante Judith weer gekomen, dat was wel even gezellig weer. Donderdag heb je wat met Kaj gespeeld, Kira uit school opgehaald en wat tv gekeken. Vrijdag is alweer de laatste dagje van de vakantie. Je zwemles gaat niet door, aangezien de corona maatregelen weer aangescherpt zijn en het hotel alle lessen afgeblazen heeft. Rond half 10 zijn we in de auto gestapt om even naar de camping te gaan om vast de tent op te ruimen. De caravan moet over paar weekjes weg en het is te koud om nog te blijven slapen. Zaterdag en vandaag is het de trouwdag van opa Marty en oma Janny, al 52 jaar. Ze hadden lekkere Parijse bollen voor ons in de koelkast gelegd toen wij op de camping waren. Vanochtend ben je voor de laatste keer naar de knutselclub geweest en alle kinderen van het Geitenveld waren er ook, dus dat was leuk. ’s Middags nog een glittertattoo laten zetten en bij de goochelshow gekeken. Toen we daarna terug liepen naar de tent was die al voor een groot deel afgebroken, alleen het dak stond er nog. Ome Marius was komen helpen, die topper! En zo kon je af en toe nog even geinen tussendoor met hem ook. ’s Avonds hebben we thuis gewoon lekker gegeten en op tijd naar bed, want het was natuurlijk wel een drukke dag geweest en je hebt geen middagtukkie gedaan. Zondagochtend zijn we weer naar de camping gegaan om het laatste stukje af te breken. Je hebt nog lekker gespeeld op het veldje en later nog even in de speeltuin en op de springkussen. Het was een beetje vies weer en koud, dus ben je met mama, Kira, Kaj en ome Marius op tijd naar huis gegaan, zodat papa de laatste dingetjes nog kon opruimen in de caravan.

Maandag 19 oktober en vandaag hoef je niet naar school. Vanaf nu ben je elke maandag tot aan de kerstvakantie thuis, omdat er door corona te weinig leraren zijn. Kira en Kaj waren ook vrij en we moesten vanochtend naar Amsterdam. Samen met Kira ga je naar een gespecialiseerde tandarts die ook in contact staat met je artsen. Papa is ook mee gegaan en Anne was thuis om op Kaj te letten. Er moeten bij jou een paar dingen gebeuren, een wat rotte kies, het lakken van je kiezen en oefenen je mond wijd open te houden. Dinsdag ben je weer naar school gegaan en je bent natuurlijk weer begonnen met de foto’s van de vakantie. Je hebt ook gewerkt aan de emotie “bang” en de juf heeft voorgelezen uit “kikker is bang”, de knuffel kikker was er ook bij. Daarna nog gesport en toen was het tijd om te eten en naar huis te gaan. ’s Middags wat gerust en gespeeld. Woensdagochtend op school ontspannen en spel in het beweeglokaal, schrijfoefeningen en naar het belevingstheater geweest. Toen je thuis kwam, ben je met papa en Kaj naar de camping gekomen, want Kira hield hier haar kinderfeestje. Zo kon je nog even mee bowlen met de vriendinnen van Kira. Toen mama alle meiden thuis had afgezet, bleef Ise nog spelen en hebben we je pakketje opengemaakt, dat binnen was gekomen. Hier zaten de nieuwe spaakbeschermers voor je rolstoel in. Je vindt ze fantastisch en bent er heel blij mee! Donderdag alweer je laatste dagje school van deze week. Je hebt weer een leuke schooldag gehad. ’s Middags nadat Kira uit school was, thuis gespeeld en gerust. Vrijdagochtend heeft mama je met Kira en Kaj naar je logeerhuis in Barneveld gebracht. Hier ga je weer lekker een paar nachtjes heen om lekker bij te komen en te spelen. Zondag heeft mama je weer opgehaald in Barneveld. Je hebt weer een leuk weekend gehad hier en je vriendje was er ook. Je hebt buiten gewandeld en voor mama mooie bloemen geplukt. Toen je thuis was, zijn we Kira op gaan halen bij tante Angela, want zij was daar met Ise spelen. Mama’s bloemen was zij al weer kwijt, want die gingen naar tante. Zij had ze ook meer nodig, want zij is vrijdag geopereerd aan haar knie. Bij tante nog even gespeeld en daarna zijn we naar huis gegaan met z’n allen.

Maandag 26 oktober, vanochtend weer thuis en hebben we Kaj en Kira naar school gebracht. Na de boodschappen heb je je schoolwerk gedaan, daarna was het weer tijd om Kaj op te halen. ’s Middags Kira opgehaald en later is Anne nog bij ons gekomen. Dinsdag weer naar school geweest, je hebt gegymd en bent in de winkel geweest. ’s Middags zijn we Kira weer op gaan halen en daarna weinig gedaan. Woensdag op school was de groepsfysio er weer. ’s Middags is tante Judith gekomen en Anne kwam ook uit school langs. Donderdag had je op school de opening van het nieuwe thema ‘feest’ en ook heb je weer schrijfkriebels gehad en je therapieën. Vrijdagochtend ben je met papa naar zwemles geweest. Je mocht dit keer naar een ander zwembad in Nijkerk en het ging weer heel goed een keertje met Walter. ’s Middags toen Kira uit school was, zijn we even bij Iris op verjaardag geweest. Of eigenlijk hebben we alleen haar een cadeautje gebracht en snel even gefeliciteerd. Daarna gelijk even langs opa en oma Scottie, want die wonen in de buurt. Zaterdagochtend zijn we met z’n allen naar het zwemles van Kira geweest. Samen met Kaj heb je even buiten gespeeld in het speeltuintje. Papa is terug gaan hardlopen en mama met jullie in de auto naar huis. ’s Middags zijn we naar de kinderboerderij geweest, heb je de koeien stro gegeven en gespeeld in de speeltuin. Daarna zijn we even langs opa Marty en oma Janny gereden om te kijken hoe het daar was. Opa heeft corona gehad en oma heeft het nu, dus ze moeten binnen blijven. Oma was niet heel fit, maar kwam nog wel in de deuropening om te zwaaien en kletsen. Daarna gauw naar huis, want we kregen visite. Danielle en Koen kwamen bij ons. Zo gezellig weer een keer! Je hebt genoten en ze bleven ook nog gezellig eten zelfs. Zondagochtend zijn we een stukje gaan fietsen toen papa ging padellen. We zijn weer even op deurbezoek geweest bij opa en oma en daarna doorgefietst naar tante Judith om te kijken of zij thuis waren. Helaas was dat niet zo en zijn we naar huis gefietst. Thuis zijn we maar begonnen aan de appeltaart alvast. Mama ging de appeltjes schillen en Kira, Kaj en jij gingen de appels snijden. Daarna deeg kneden en later nog het dakje erop gemaakt. ’s Middags Kira tussendoor bij tante opgehaald en daarna hebben we gezellig en lekker gegourmet met elkaar. Lekker een vleesje en pannenkoekjes gemaakt, dat was allemaal wel leuk. Na het gourmetten nog een heerlijk stuk zelf gemaakte appeltaart gesnoept.

Maandag 2 november, vanochtend heb je Kira en Kaj weer naar school gebracht, daarna thuis schoolwerk en boodschappen gedaan. Voordat we Kaj weer op gingen halen, zijn we langs opa en oma gefietst om te kijken hoe het daar ging. Oma was wat zieker geworden, dus dat was minder. Daarna via tante Gwendy gefietst, want Carlijn was vandaag jarig en dus gingen we haar even een cadeautje brengen. ’s Middags Kira uit school gehaald en lekker samen gespeeld. Dinsdag en vandaag is oma Janny ook jarig, 75 jaar is ze geworden! Maar daar heeft ze helaas weinig van meegekregen, want ze is behoorlijk ziek van de corona. We kunnen dus ook niet bij haar langs gaan om te feliciteren. Je bent vanochtend wel gewoon naar school gegaan en de schoolfotograaf was er, dus je had je mooiste kleren aan. Ook heb je natuurlijk weer gewerkt met schrijven en rekenen. Woensdag 4 november, nu is oma Scottie jarig. De lockdown is bijna weer helemaal terug, dus zijn we vanmiddag ook hier niet geweest. Op school weer je woensdagdingen gedaan en ’s middags nog even bij oma Janny door het raam gekeken, zodat Kira haar kleurplaten ook nog kon brengen voor oma’s verjaardag. Toen weer via tante Gwendy terug gegaan om wat te brengen en hier hebben jullie geschommeld onder de carport. Donderdag op school weer schrijfkriebels en de beweegblok buiten gehad. ’s Middags uit school Kira uit school gehaald en daarna moest mama even bellen met de dokter van oma. Later hoorden we dat oma Janny naar het ziekenhuis ging, zodat ze aan het zuurstof en infuus kan om beter te worden van de corona. ’s Avonds tijdens een aanvalletje ging Kaj je helpen, dat vindt mama zo lief altijd. Vrijdag heb je geen zwemles door de strengere maatregelen, jammer vind je dat. Thuis heb je lekker gespeeld met Kaj, jullie zijn heerlijk bezig geweest en hebben best lang lief gespeeld. Later nog langs opa Marty gefietst om te kijken hoe het met opa gaat, nu oma niet thuis is. Gelukkig redt hij het allemaal en zorgt hij goed voor zichzelf. Verder even langs de bakker gefietst om lekkere koekjes uit te kiezen voor vanmiddag en toen weer naar huis om een broodje te eten. We zijn Kira lopend uit school gaan halen, jij in je rolstoel en Kaj op de fiets. Daarna gespeeld, tv gekeken en gekleid, tussendoor nog je grote uitgekozen koek opgegeten. Zaterdag hebben we een rustig dagje gehad, 's middags ben je met papa en Kaj een stukje wezen fietsen en heb je in de walvisspeeltuin gespeeld. Zondagmiddag met papa, mama en Kaj naar het bos geweest, je hebt nog een stuk zelf gelopen in het bos en we hebben blaadjes en eikels gezocht. Toen we thuis waren hebben we Kira bij tante Angela opgehaald. Daarna thuis gekomen hebben we de taart nog versierd en na het eten als toetje geproefd. 

Bij je arts in Amsterdam

Lunchen met Kaj💖

Geschminkt

Appeltaart maken

Sport op school

Yes, eindelijk je nieuwe rolstoel!

Laatste keer knutselclub van dit seizoen op de camping

Glitter tattoo's

Tja...

Kikker op school

En je mooie nieuwe spaakbeschermers!

Thuis na je logeer weekend.

Maandagochtend thuis aan je schoolwerk

Op de kinderboerderij 

Met nicht Daniëlle

Weer appeltaart maken

Lekker smullen van de appeltaart

Broertje Kaj helpt je tijdens een aanvalletje💗

De beste plek om te spelen!

In het bos 

tussen de bladeren

Taart versieren



Geen opmerkingen:

Een reactie posten