vrijdag 2 april 2021

Vanaf 15 februari

Maandag 15 februari, vandaag ben je weer thuis van school. We hebben eerst Kaj naar school gebracht en daarna zijn we lekker naar huis gegaan en hebben tv gekeken en gespeeld. ’s Middags je broer en zus uit school gehaald en weer gespeeld. Dinsdagochtend ben je weer opgehaald door de taxi om naar school te gaan. Op school heb je een leuke dag gehad; je hebt gesport, boodschappen gedaan, groente gesneden tijdens kookles en therapie gehad. ’s Avonds na het eten heb je mama geholpen met de was op te vouwen. Woensdag op school ben je flink ondeugend geweest! Je hebt met schrijfoefeningen letters gemaakt in een bak met rijst, ook was meester Joost er weer even in jullie klas. ’s Middags is tante Judith geweest met Anne, dat was weer gezellig. Donderdag op school had je een drukke dag, eerst muziekles en daarna nog logo-, fysio- en ergo therapie. Natuurlijk tussen door met je klas gewerkt. ’s Middags nadat je thuis was uit school is Demi weer geweest. Vrijdagochtend heeft mama je met Kaj naar je logeerhuis gebracht. Hier heb je weer genoten, bent veel in bad geweest en hebt lekker gespeeld met de kinderen en begeleidster. Zondagmiddag heeft mama je opgehaald in Barneveld en thuis hebben we gezellig gegourmet met z’n allen.

Maandag 22 februari, deze week heb je vakantie. Tegelijk met Kira dit keer, dus dat is een stukje makkelijker voor mama. We hebben rustig opgestart en zijn pas laat de kleren aan gaan doen. ’s Middags hadden we een afspraak bij je kinderarts in Amersfoort, samen met mama ben je hierheen geweest. Een praatje gemaakt met je arts over de afgelopen maanden en daarna de standaard testjes uitgevoerd. Daarna gauw naar huis, zodat je nog even met Anne kon spelen. We hebben ook nog gespeeld in het speeltuintje voor het huis. Dinsdagmiddag buiten gespeeld en Piet nog een wortel gegeven. Daarna hebben we Kira nog naar fietsles gebracht. Woensdag moesten we al vroeg naar Amsterdam naar de mondhygiëniste. Kaj eerst bij tante Angela gebracht en daarna doorgereden met Kira en mama. We waren lekker vlot klaar en hebben eerst de auto thuis neergezet en zijn daarna met de bakfiets Kaj op gaan halen bij tante. Hier heb je weer met Ise en Jada gespeeld en zijn we tussen de middag zelfs pannenkoeken blijven eten! Hoe leuk en gezellig was dat! Daarna hebben we nog meegedaan aan de bingo van de kerk en toen een lekker ijsje gehaald bij de ijssalon met z’n allen. Het was heerlijk weer vandaag. Na het ijsje zijn we naar huis gegaan en daar kwamen tante Judith en ome Marius een bakkie drinken. Donderdagochtend weer rustig aan gedaan en ’s middags zijn we naar Daan en Nova geweest! Dit is altijd een feest, jullie zijn dol op elkaar. Je hebt met Daan op haar kamer gechilld en later nog met z’n allen buiten gespeeld. Vrijdag was papa ook vrij. ’s Middags hebben we een rondje gefietst, in de speeltuin gespeeld en ook nog even de paarden geaaid bij de manege. Zaterdagmiddag zijn we naar de walvis speeltuin geweest. Hier heb je op de wipwap gespeeld met Kaj, gegleden en geklommen, genoeg activiteit weer voor je. Zondagochtend zijn we koffie wezen drinken bij opa Marty en oma Janny, hier heb je alle koekjes weer naar binnen geduwd en lekker gespeeld. ’s Middags is Ise bij ons komen spelen.

Maandag 1 maart alweer en vanochtend ben je weer alleen met mama thuis. Jammer genoeg wil je niet veel doen aan spelletjes of puzzelen…. Dinsdag ben je weer naar school gegaan en heb je weer een boodschap gedaan in de schoolwinkel, gesport en logo gehad. ’s Middags Kira naar fietsles gebracht. Na het eten zijn we naar Demi gegaan, zij is vandaag 18 jaar geworden en je had een mooie tekening voor haar gemaakt. Even snel gefeliciteerd en daarna weer naar huis, want het was alweer bedtijd. Woensdag na het kringgesprek heb je weer schrijfoefeningen gedaan, daarna nog een beweegblok en werd er van jullie allemaal een omtrek van je lichaam op papier gemaakt. ’s Middags uit school zijn tante Judith en ome Marius weer geweest. Donderdag had je weer muziekles! Je hebt lekker geknutseld en gestempeld tussen al je therapieën door. Toen je thuis kwam zijn we op de fiets gestapt en naar Jeanine gefietst, zij is vandaag jarig en haar gingen we even feliciteren onder de carport. Vrijdag hebben we weinig gedaan. ’s Middags Kira even uit school gehaald en voor de rest niks. Zaterdagochtend ook rustig aan gedaan en ’s middags zijn we gezellig naar de familie Mars geweest, lekker spelen met Siem en Iris en van elkaar genieten. Gelukkig mochten we blijven eten van ome Herwin en tante Rianne, wat voor jou het feest compleet maakt. Je hebt genoten weer vandaag! Zondagochtend zijn we even bij opa en oma geweest en hier lekker gespeeld. ’s Middags hebben we Kira opgehaald bij tante Angela en kon je meteen even spelen hier ook.

Maandag 8 maart, vandaag gingen Kira en Kaj weer naar school. Kaj hebben we gebracht en gehaald. Tijdens hun schooltijd heb je mama weer mooi gemaakt, haren gekamd en make-up opgedaan. Later Kira ook uit school gehaald, maar zij ging spelen bij een klasgenoot. Toen we thuis waren, kwam oma Scottie, dat was gezellig. Later kwam Anne ook nog gezellig even langs. Dinsdag ben je weer lekker naar school geweest: je hebt boodschappen gedaan, gesport, een mooie puzzel gelegd en genoten van school. In de taxi terug een klein tukkie gedaan. Oma Janny was er toen je thuis kwam en daarna hebben we Kira naar fietsles gebracht. Woensdag op school had je meester Emile weer. Na het welkomstliedje en het liedje van de dagen van de week werd er een verhaal voorgelezen “mama kwijt”. Met schrijfoefeningen gingen jullie met scheerschuim werken. Het was weer een leuke schooldag. Thuis gekomen, na weer een tuk in de taxi, waren tante Judith en ome Marius er. Ome Marius kreeg een hele mooie blije lach en een knuffel van je! Mama vond dat mooi en lief om te zien. Donderdag op school weer alle therapieën gehad. Vandaag is het ook precies 6 jaar geleden dat je ziek bent geworden, een beetje dubbele dag vindt mama dat wel. Aan de ene kant dankbaar dat je nog bij ons bent en nog wel ‘redelijk goed’ kan functioneren met je rotziekte, maar er zijn ook andere gevoelens en frustraties. Vrijdagochtend nog een ochtendje thuis en ’s middags heeft papa je naar het logeerhuis in Barneveld gebracht. Hier heb je een leuk en gezellig weekend gehad. Zondagmiddag heeft mama je met Kaj opgehaald en Kaj kreeg een hele dikke knuffel van je, terwijl je mama een beetje links liet liggen. Thuis heb je nog lekker gespeeld.

Maandag 15 maart, dus alweer een nieuwe week. Kira en Kaj weer op school en jij thuis bij mama, je wilde weer niet veel doen en mama moest je weer smeken om mee te gaan om je broer uit school te halen. Thuis lekker broodje gegeten en daarna Kira opgehaald uit school en samen met elkaar gespeeld de rest van de dag. Dinsdag ben je weer lekker naar school gegaan. Jullie zijn gestart met het boek “Fien en Milo gaan in bad”. In de klas was ook een badje met een kraan en zo konden jullie de pop wassen. Met rekenen geleerd over groot en klein. Verder ook nog in de schoolwinkel geweest en gesport. ’s Middags stond de kookles weer op het programma en hebben jullie tomatensoep gemaakt. Thuis uit de taxi was mama er niet en heeft oma je uit de taxi gehaald. Mama was even een coronatest gaan doen met Kira, want zij was verkouden. Gelukkig was ze negatief en kunnen we weer bijna overal heen. Woensdag op school schrijfoefeningen gedaan en met het beweegblok hebben jullie eieren gezocht. ’s Middags zijn tante Judith en Anne weer even geweest en mama had het prinsessenkasteel van Playmobil weer eens opgezocht. Daar hebben jullie met z’n 3-en zo mooi meegespeeld. Heerlijk! Donderdag op school muziekles weer gehad en een lesje fototaal met de gebaren van de lichaamsdelen. Met knutselen heb je een douche gemaakt met heel veel druppels blauwe verf. Je hele hand was nog blauwig toen je thuis kwam. We zijn ook gauw nadat je thuis was op de fiets gestapt om naar tante Angela te gaan, want zij is vandaag jarig. Daar moesten we toch wel even heen! Je hebt lekker gespeeld en mama maakte nog even een grapje over je blauwe hand naar Ise. Ze ging netjes met je wachten op zolder, totdat mama er was en hield je hand vast, dus mama zei ‘Oh Ise, nu heb je straks ook de blauwe hand ziekte…’ Toen we weg gingen, kwamen we opa en oma nog tegen. Vrijdag en vandaag heb je eindelijk weer eens zwemles! Samen met mama en Kaj ben je naar het zwembad gegaan en je had een nieuwe juf, Wendeline. Het zwemmen ging goed na zo’n lange periode, je had nog veel dingen onthouden. Aan het eind van de les kwam Walter nog even bij je kijken en had hij nog een verrassing voor je omdat je verjaardag in de lockdown was. Je kreeg een super mooie, grote ballon en een lekkere zak met spekjes. Zo lief! Rest van de dag lekker weinig gedaan, alleen ’s middags even bij opa en oma geweest. Zaterdagmiddag ben je met mama en Kira naar Kira’s zwemles geweest en daarna zijn we door gereden naar de camping, want de caravan mocht op z’n plek. Er waren al veel vriendjes en vriendinnetjes van vorig jaar, dus je kon gelijk lekker spelen met hen. Rond 5 uur zijn we weer naar huis gegaan. Zondagmiddag zijn opa en oma Scottie op bezoek geweest en hebben jullie lekker samen spelletjes gedaan. 

Maandag ben je zoals gewoonlijk weer thuis. We hebben samen een tasje ingekleurd en je broer en zus uit school gehaald. ’s Middags is Demi weer gekomen, ze is weer helemaal hersteld gelukkig. Je vond het gezellig weer met haar. Dinsdag ben je weer naar school geweest, jullie zijn gestart met een nieuw thema ‘de lente’. De juf had bloemen mee genomen en hier konden jullie aan ruiken en later werden deze ook met de rekenles gebruikt. Ook heb je weer lekker gesport en logo gehad. Met kookles heb je weer lekkere tomatensoep gemaakt en heb je in je vingers gesneden. Thuis aangekomen lag je te slapen in de taxi en heb je thuis nog door geslapen in je rolstoel. Woensdag op school was meester Joost er weer. Met het beweegblok hebben jullie lekker buiten een wandeling gemaakt en gespeeld. Tussendoor naar de schoolwinkel geweest. ’s Middags is Anne geweest en tante Angela is ook nog even gekomen met Mathé. Donderdag 25 maart had je op school eerst muziekles en daarna alle therapieën. Volgens je juf was je wat afwezig, maar ook wel heel ondeugend. Je was vandaag ook hulpje en mocht helpen met de gitaar uit de tas halen van muziekmeester Tony. Vrijdagochtend ben je eerst gaan zwemlessen met papa dit keer. Daarna thuis lekker gerust. Nadat Kira uit school was, zijn we eerst even langs de camping gereden om daar even te kijken hoe de voortent erbij staat en ook om alvast wat spullen uit de caravan in de tent te zetten. Nu hopen op mooi campingweer! Daarna zijn we doorgereden naar ons weekendje weg. We gaan lekker met Herwin, Rianne, Siem en Iris en Bert, Renske, Maud en Tijn een paar dagen genieten bij Bollo in Hoenderloo. Het was vrijdag al heerlijk genieten met z’n allen; de slaapkamers inruimen, lekker spelen in het huisje en pizza eten. Voordat je ging slapen, kreeg iedereen een dikke knuffel van je. Zaterdagochtend wakker geworden in het huis en kon het feest weer doorgaan. Gelijk weer spelen en gek doen met z’n allen. ’s Middags hebben we een boswandeling gedaan over het Kabouterpad, gespeeld in de grote buitenspeeltuin en later nog even gedanst bij de mini disco bij de speeltuin. ’s Avonds met z’n allen gezellig gegourmet en vooral pannenkoekjes gegeten. Zondagochtend zijn we de dieren gaan voeren bij de kinderboerderij, daarna lekker gespeeld in de speeltuin. Tussendoor nog heel veel paaseieren gezocht rond ons huisje en rond 2 uur kwam Bollo even bij ons huisje kijken. Dat is altijd leuk! Na het bezoek van Bollo zijn weer naar de speeltuin geweest en heb je lekker gevoetbald! Je hebt wel dik een kwartier lopen rennen met Herwin, papa, Siem en Kira. Daarna nog een potje getafeltennist met Herwin en Kira. Als afsluiting nog patat gegeten met z’n allen en daarna afscheid genomen van iedereen en weer naar huis gegaan. Wat heb je genoten van dit weekend en papa, mama, Kira en Kaj ook! Heerlijk wat het. Thuis aangekomen gauw de auto uitgepakt en rustig aan naar bed gegaan om bij te komen van het weekendje weg.

Maandag 29 maart, je bent weer thuis van school en samen hebben we boodschappen gedaan. Daarna thuis gespeeld en tv gekeken. ’s Middags is Anne weer geweest en hebben jullie even buiten in de achtertuin gespeeld. Dinsdag ben je weer naar school gegaan, op school heb je de foto’s en verhalen verteld van je leuke weekendje weg. Toen je op weg naar de schoolwinkel ging, ben je bij de broedmachine wezen kijken en er waren al twee kuikentjes uitgekomen, vertelde je thuis. ’s Middags met kookles was je flink aan het sputteren. Volgens de juf wilde je iets snijden wat al gesneden was en toen werd je boos en ging je de spullen op de grond gooien. Toen je juffen vroegen of je dat wilde opruimen, wilde je alleen maar naar mama en was je verdrietig. Oh, als je dit gedrag ook al op school laat zien, is dat niet zo best... Thuis aangekomen was oma er nog even en daarna zijn we Kira naar fietsles gaan brengen. Ze mocht fietsen voor haar diploma, dus gingen we eerst even lekker in het speeltuintje spelen en daarna bij Kira kijken. Het was super lekker weer ook, dat kwam mooi uit. Woensdag op school met schrijfkriebels heb je golfbewegingen gemaakt. Lekker veel buiten gespeeld en ’s middags nog fototaal gehad. Thuis aangekomen was Anne er al en Kira en Kaj waren buiten aan het spelen met de watertafel. Je bent lekker aan geschoven daarbij. Na een uurtje had je best wel een heftige aanval, die wel 2 tot 3 minuten duurde. Gelukkig kwam je er wel zelf uit en ben je na 5 minuten bij mama zitten, weer lekker naar buiten gegaan om verder te spelen.


schrijfles op school

😎

Eten bij tante Angela

bij de paarden
Wip wappen



























Hieperdepiep voor Demi

Lekker spelen bij en met Siem en Iris




















schommelen
























Op school


























puzzelen op school







zwemles weer

cadeautje van Walter


Campingvriendinnetje Eline en Dorinne














Hulpje Evi
Knuffel voor Bert
Knuffel voor Herwin
Aan de wandel met Tijn

Bij Bollo
Boswandeling
Dieren voeren
Bollo op bezoek!
Uitleg van Herwin!
Potje voetballen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten