donderdag 3 juni 2021

Vanaf 1 april, weer genoeg gedaan en gebeurd.

Donderdag 1 april en vanochtend ben je weer naar school gegaan. Op school heb je eerst muziekles gehad met meester Tony. Met fototaal weer over het lichaam gehad en een werkje aan tafel gedaan. Tussendoor heb je nog logo- en fysiotherapie gehad en natuurlijk, lekker buiten gespeeld en gegeten. ’s Middags na school is je maatje Demi weer gekomen. Vrijdagochtend had je zwemles en ’s middags zijn we eerst langs Siem gereden, want hij was jarig vandaag. We hebben even gezongen en nog een cadeautje gegeven, daarna door naar de camping om de bedden alvast op te maken en allemaal andere dingetjes vast klaar zetten. Het was wel koud nog, dus rond het avond eten zijn we naar huis gegaan en heb je met Kira en Kaj lekker McDonald’s in de auto gegeten, wat een feestje! Tussendoor je medicatie gegeven en tijdens het rijden lekker alles opgegeten. Zaterdagochtend gingen papa en mama eerst hardlopen en daarna zijn we weer naar de camping gereden met de pyjama’s en kleren. Vannacht gaan we er lekker voor het eerst slapen! Er waren al lekker veel vriendjes en vriendinnetjes, dus dat was leuk alweer. ’s Avonds nog een klein stukje van de theatershow van Keessie en Willie gezien, want we waren een beetje laat omdat de pannenkoeken mislukt waren en dus werden het maar tosti’s. Na de show nog gedoucht en daarna gauw naar bed, want het was een leuke lange vermoeide dag in de buitenlucht! Zondag 4 april en vandaag is het Pasen en vieren we de wederopstanding van Jezus. We werden wakker op de camping en na het ontbijt zijn we het bos ingegaan met heel veel kinderen van de camping. Jullie konden gekleurde eieren zoeken in het bos! Er was een paashaas ook, waarmee je kon knuffelen enzo. Het was een leuke activiteit. Daarna hebben we het op ons veldje nog een paar keer het eieren zoeken overgedaan met alle kinderen. ’s Middags waren er ook nog wat activiteiten: er was een stormbaan, je kon een glittertattoo laten zetten en een ballonenfiguur laten maken. We gingen eerst de ballonnen en glitters doen en daarna wilde je nog naar de stormbaan, maar helaas daar werd net de wedstrijd gestart. Na het eten hebben we nog een dansje gedaan in de mini disco met Keessie en Willie en daarna zijn we weer naar huis gegaan.

Maandag 5 april, vandaag is iedereen nog vrij. Vanochtend thuis nog maar paaseieren verstopt en gezocht en ’s middags zijn we even op verjaardag geweest bij tante Judith, zij is vandaag 50 jaar geworden! Danielle was er ook nog even, dus konden we haar ook nog even zien. Klein liedje gezongen voor tante natuurlijk en de kleurplaten en cadeautjes gegeven. Toen we weer thuis waren, hebben we nog wat gespeeld en daarna lekker gegourmet! Dinsdag op school heb je verteld van het paasweekend en ben je naar de winkel geweest, verhaal geluisterd, logotherapie gehad, gesport en weer kookles gehad. Woensdag op school weer een leuke dag gehad en toen je thuis kwam was tante Judith er al. Eind van de middag hebben we Kira nog opgehaald van school en daarna gewoon lekker gespeeld en op de iPad gezeten. Donderdagochtend ben je met de taxi gegaan en hebben papa, mama en Kira je opgehaald na je muziekles. We hadden weer een afspraak in Amsterdam bij je kinderneuroloog. Ze was tevreden met hoe je er uitziet en dat je het zo goed doet nog steeds. Verder wat zaken van de laatste maanden besproken en nu afwachten op je bloeduitslagen. Na afloop hebben we lekker geluncht in het ziekenhuis en daarna naar huis gegaan om Kaj op te halen en kon papa nog lekker even thuis werken. Mama ging even de schoenenwinkel bellen om te kijken of er plek was om nieuwe schoenen te kopen voor jullie en dat was er. Dus we zijn gauw de fiets in gestapt en hebben we mooie schoenen gekocht voor jouw en Kira. Daarna natuurlijk de schoenen geshowd bij tante Gwendy. Zij was alleen niet thuis, maar gelukkig Jeanine wel, dus kon je ze toch laten zien. Daarna teruggefietst naar oma, omdat tante daar zou zijn. We waren net op tijd, want tante stapte de deur al uit. Snel de schoenen geshowd aan oma en tante en daarna weer naar huis gegaan. Vrijdagochtend had je geen zwemles, want mama was vergeten je in te boeken, niet zo slim van mama. ’s Middags na Kira’s school zijn we even naar de camping geweest. Hier hebben we even gekeken bij de tent en ook bij het nieuwe speeltuin bij het zwembad. Zaterdagochtend heerlijk rustig aan gedaan en ’s middags zijn we op visite geweest bij Marion en Arvid. Je hebt lekker boven gespeeld en later hebben we nog pannenkoeken met z’n allen gegeten. Daarna nog toetjes gekocht in de winkel met Marion, Lina, Ninthe, Kira en Kaj. Gezellig was dat! Zondagochtend bij opa en oma langst geweest en ’s middags zijn we naar Leusden gereden, om papa op te halen bij opa en oma. Hij was daar naar toe gaan hardlopen. Daarna ook nog 2 tellen bij Tijn geweest, want hij is vandaag alweer 1 jaar geworden. Zo kon je gelijk even knuffelen met Bert. Daarna naar huis gereden en lekker pizza gegeten. 

Maandag 12 april, vandaag ben je weer vrij van school en hebben we Kaj weg gebracht en opgehaald. Voor de rest hebben we een rustige dag gehad. Dinsdag ben je weer naar school geweest, boodschappen gedaan, gesport, gekookt en lekker gespeeld. ’s Middags is oma Janny weer even geweest en wat gepuzzeld met elkaar. Woensdagochtend begon normaal, kleren uitgekozen en daarna naar beneden om aan tafel te zitten. Toen papa en mama de spullen op tafel aan het zetten waren, ging het weer mis met je. Je kreeg weer een aanval en helaas bleef je er ook weer in. Papa had je ondertussen op de bank gelegd en mama kwam al aanzetten met je Midazolam. Een spuitje in elk neusgat hielp niet echt, dus na 8 minuten nog een keer gedaan. Nog steeds was je heel afwezig of in je aanval, dus hebben we rond 8 uur de ambulance gebeld. Die kwam er gelukkig gauw aan en de broeders hebben je hart- en polsslag gemeten en ook werd je bloedsuiker geprikt. De bloedsuiker was goed, je saturatie was niet te meten omdat je zulke koude handen had. Helaas moest je wel mee met de ambulance en dit keer ging papa een keer met je mee. In het ziekenhuis nog wat testjes gedaan en zelf geplast op de wc. Gelukkig was je weer snel helder en heb je nog een broodje gegeten. Daarna heeft mama jou en papa weer opgehaald van de Eerste Hulp. Thuis aangekomen ben je lekker naar bed gegaan en heb je wel 3 uur geslapen. Ondertussen waren je broer en zus alweer thuis gekomen. De rest van de dag was papa ook thuis aan het werk. Donderdag ben je weer naar school gegaan, op school gestart met muziekles, daarna fototaal hier gewerkt over de hand (welke vingers zitten er allemaal aan je hand) en ook gerekend met je handen. ’s Middags waren opa en oma Scottie ook gekomen. Vrijdagochtend samen met mama en Kaj naar zwemles geweest en daarna thuis gauw je koffer in gepakt en ben je naar je logeerhuis in Barneveld gegaan. Hier heb je weer leuke dingen gedaan dit weekend. Je hebt lekker gespeeld, veel geslapen, lekker in bad gelegen, cup cakes gebakken en een hele grote mega slang geknutseld, die hing om je rolstoel toen mama je op kwam halen.

Maandag 19 april, vanochtend hadden we het al druk. We moesten Kira en Kaj naar school brengen, papa was naar het ziekenhuis al vroeg, dus hij kon Kira niet brengen. Toen Kaj ook op school zat, ben je met mama even gauw boodschappen gaan doen. Bij de winkel kwamen we Maikel tegen. Dat vond je wel heel leuk, je begon gelijk te glunderen en te knuffelen. Na de boodschappen naar huis gegaan en lekker niks gedaan. ’s Middags wat gespeeld met je broer en zus. Dinsdag ben je weer naar school geweest en met sport had je al koningsspelen. Hier had je zo’n zin in. Je wist vorige week ook al wat je aan wilde trekken: je groene jurk, met je groene legging. Op school ook nog boodschappen gedaan en een les over gevoelens gehad. ’s Middags een herhaalles van taal gehad en buiten gespeeld. Je was op de weg terug in de taxi in slaap gevallen en bent thuis door blijven slapen in je rolstoel. Oma Janny was er, maar die heb je niet gezien, zo lang lag je nog lekker te slapen. Woensdag weer naar school geweest, alleen had mama weer een foutje gemaakt. Ze had jouw broodtrommel in Kira’s schooltas gedaan en Kira’s broodtrommel in jouw schooltas, dus allebei hadden jullie het verkeerde brood mee gekregen. Gelukkig was je meester zo lief om z’n appeltjes te delen met je. Toen je thuis uit de taxi kwam, was tante Judith er weer. Later is Anne nog gekomen en Demi was ook geweest. Met Demi heb je rustig gekleurd en geknipt. Donderdag weer naar school, het laatste dagje voor je vakantie. Je hebt muziekles gehad, therapie, gespeeld en geleerd. Vrijdagochtend heb je weer zwemles gehad, daarna lekker thuis met papa en Kaj geweest, terwijl mama naar de kapper ging. Na het broodje eten zijn we even bij Kira en haar klas gaan kijken, ze hadden een fietstocht door de wijk met hun versierde fietsen voor Koningsdag. Thuis gauw de spullen gepakt voor een lekker lang weekend camping. Na Kira’s school zijn we in de auto gestapt naar Voorthuizen en hier gelijk lekker in de speeltuin gespeeld en alle buurtjes weer gedag gezegd. Zaterdagochtend ben je met papa naar de knutselclub geweest en de rest van de dag gespeeld met de vriendjes en vriendinnetjes van de camping. ’s Avonds nog een dansje gedaan en toen was het douchetijd. Zondagochtend weer een knutselclub gedaan en ’s middags bij de springkussens geweest.

Maandag 26 april, vandaag lekker op de camping wakker geworden en natuurlijk weer geknutseld en gespeeld. Papa ging vanmiddag een middagje vissen en wij kregen lekker visite van Yvonne met Daan, Nova en Fen en later kwamen ook nog Marianne met Lynn, Margriet met Sem en Marjon. Je hebt je heerlijk vermaakt met al die aandacht. Het was een leuke middag! Na het eten wilde mama in de familie douche gaan, maar helaas die was vol en dus werd het de Keessie en Willie douche. Papa was nog niet thuis, dus zou een uitdaging worden. Gelukkig had buurman Patrick al aangeboden om te helpen, dus Kaj is hem gauw gaan halen, zodat hij alles moest doen. Eerst Kaj in het babybadje en daarna mocht mama niks meer bij je doen en moest de buurman alles doen. Toen we bijna klaar waren, kwam papa ook eindelijk eens thuis. Daarna gauw je bed in. Dinsdag is het Koningsdag, dus feest! Rood, wit, blauw aan en de hele dag genieten. ’s Middags waren er weer springkussens en spelletjes. Ook kregen we visite van tante Angela met Ome Edgar, Jada, Ise en Mathé, heel gezellig. Na je rusten zijn we weer naar de springkussens gedaan en hier wilde je ook wel een spelletje spelen tegen Jada. Je was zo dapper, want het was een zwaar en moeilijk spel. Je stond op een luchtkussen met een touw om je middel en dan moest je proberen om de zakjes zo ver mogelijk te leggen aan het einde van de kussen, terwijl aan de andere kant van het touw je tegenstander Jada hetzelfde moest doen. Daarna nog lekker pizza gegeten met elkaar en een ijsje gekocht als toetje. Woensdag hebben we een rustig ochtendje gehad, want Kira en Kaj waren lekker naar school weer. Samen hebben we wat aan gekeuteld. ’s Middags iedereen weer uit school gehaald en nog even bij Pepper de buurhond geweest. Donderdag was het slecht weer en heb je met Kaj en mama een appeltaart gemaakt. Altijd lekker. Vrijdagochtend zwemles gehad en ’s middags even bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend na het zwemles van Kira zijn we naar de camping gereden. Lekker weer spelen daar op het Geitenveld. Zondagochtend bij de knutselclub geweest en lekker veel gespeeld. Je hebt genoten weer vandaag.

Maandag 3 mei en nog steeds vakantie. We zijn nog 1 dagje langer op de camping, papa is vanuit de camping gaan werken en die komt ons vanavond ophalen weer. Geknutseld weer en je bent weer bij alle buurtjes langs geweest om te kletsen. Bij Marcel en Astrid heb je geholpen om de tent van Lars op te zetten, altijd handig extra handjes…. ’s Avonds rond 5 uur zijn we gauw naar huis gereden en thuis gegeten en even een paar dagen rustig aan. Dinsdagochtend ging je eerst je haar even goed doen en daarna kwamen Rianne, Siem en Iris bij ons. Ze zijn zelfs een broodje blijven eten. Gezellig! Vandaag was het ook wel weer een dramatische dag met veel regen, dus lekker binnen gebleven. Woensdagochtend ben je met mama en Kira naar Amsterdam gereden, we hadden weer een controle bij de mondhygiëniste. Donderdag 6 mei leek het weer even verkeerd te gaan. Je kwam weer in een aanval, maar gelukkig kwam je er na een dikke 3 minuten zelf weer uit. Rest van de dag was je wel beetje vermoeider. ’s Middags geverfd en opa en oma Scottie kwamen nog even bij ons. Vrijdag zijn we weer naar de camping gegaan. ’s Middags bij de kinderbingo geweest, helaas geen prijs. En ’s avonds gedanst bij de mini disco. Zaterdagochtend geknutseld en lekker gespeeld in alle speeltuinen. Zondag was het Moederdag, jullie alle 3 hadden mooi geknutseld voor mama. Maar ja, het was daarna al gauw knutseltijd dus naar de kidsclub gegaan en lekker aan de slag. Daarna zijn we naar oma Janny op de camping geweest. Tante Judith en Ome Marius waren er ook en hier heb je ook lekker gespeeld, op de trampoline en de familie schommel.

Maandag 10 mei, vandaag is je vakantie voorbij, alleen je gaat deze maandag nog niet naar school. Papa heeft vandaag ook lekker vrij! Dus konden we nog een dagje op de camping blijven. Na de knutselclub nog beetje gespeeld en na het eten zijn we naar huis gegaan, want het weer was minder aan het worden. Dinsdag weer lekker naar school geweest. Op school naar de winkel geweest, gerekend en buiten gespeeld. Volgens je meester was je af en toe wat bokkig en thuis ging je nog even door met ondeugende dingen. Nadat je van mama al een koekje gehad had, ben je stiekem in de keuken gaan zitten en heb je de koekjes in een hoekje op zitten eten… Woensdag op school met het nieuwe thema vervoer begonnen. De meester had zijn fiets mee de klas in genomen, ook heb je weer verschillende lessen gehad en lekker buiten gespeeld. ’s Avonds ging je laat naar bed, want papa was bezig met Kira haar bed naar zolder te verplaatsen. Vanaf nu slaap je weer alleen op je kamer en heeft Kira ook eindelijk weer een eigen kamer. Donderdag is het Hemelvaartsdag, dus ben je lekker vrij en papa ook. Na het ontbijt zijn we rustig naar de camping gegaan, hier was het al een dolle boel en kon je gelijk buiten spelen. Later in de ochtend zijn Bert en Renske met Maud en Tijn gekomen en in de middag kwamen ook nog Arvid en Marion met Lina en Ninthe, een gezellige dag dus. We zijn nog naar het plezierplein geweest, want hier was een ballonclown en die heeft voor jullie allemaal een mooie ballon geknutseld. Daarna lekker pizza gegeten en een ijsje gekocht voordat het bedtijd was. Vrijdagochtend konden we niet naar de knutselclub, want we moesten een coronatest doen, omdat iemand van het animatieteam positief getest was. De test ging super snel en goed. Op de camping heb je de buurman nog een geholpen met hout hakken. Eind van de middag zijn we nog naar de kinderboerderij geweest en heb je in de speeltuin gespeeld. Zaterdagochtend kon je weer knutselen, want we waren allemaal negatief getest. Alleen daarna zakte je helemaal in. Je was moe en zat alleen maar beetje te zitten in je rolstoel. ’s Middags een tuk gedaan en daarna nog naar de kinderbingo geweest. Hier heb je eigenlijk alleen maar zitten staren. Toen dat afgelopen was, hebben we besloten om maar lekker naar huis te gaan, het weer was ook niet best. Op de terugweg via McDonald’s gereden, zodat jullie konden eten. Thuis gekomen nog tv gekeken en daarna lekker naar bed. Zondagochtend werd je pas om 10.15 uur wakker! Gelukkig ging het ook weer beter met je. We zijn vandaag naar Amersfoort gegaan, even op bezoek bij Myrthe geweest. Je had haar al een poos niet gezien en dat was wel leuk weer. Daarna via de stad terug naar de auto. Papa nog even langs een winkel geweest om te kijken voor kleren voor zijn werk en mama ging nieuwe hardloopschoenen kopen. Rest van de dag lekker rustig aan gedaan.

Maandag 17 mei en vandaag ben je voor het eerst weer iedere maandag naar school. Heerlijk voor mama, vooral dat jullie alle drie even weg zijn na de vakantie, zodat mama even het huis kon schoonmaken. Op school had je een gezellige dag. Na de kring ben je naar de bibliotheek geweest en lekker boeken gelezen in de klas, daarna had je de verjaardag van Pepijn. Altijd leuk een feestje in de klas. ’s Middags op de matten gespeeld. Toen je weer thuis kwam, was Anne er weer gezellig. Dinsdag op school gesport en met taal over vervoer gehad. Met rekenen over erbij en eraf en ook nog buiten gespeeld. Toen je thuis was, lag je lekker op een tukkie. Woensdag had je met je klas weer logo, fysio en andere lessen. ’s Middags waren tante Judith en Anne er weer en Demi was er ook weer. Ze komt vandaag voor het laatst als maatje en ging met je cup cakes maken. Dit vond je leuk om te doen en je hebt samen met Kaj een lekker zooitje gemaakt. Het was een gezellige middag thuis. Donderdag op school had je alle therapieën en natuurlijk muziekles. Vrijdagochtend ben je weer gaan zwemmen en daarna ben je met mama en Kaj naar je logeerhuis gegaan voor een weekendje logeren. Hier heb je het leuk gehad, je hebt geverfd, gespeeld, in de snoezelruimte geweest en nog zoveel gedaan. Zondagmiddag is mama je op gaan halen en ben je mee gegaan naar de camping. Hier nog lekker kunnen spelen en nog het voorlezen met Willie meegepakt.

Maandag 24 mei en vandaag is iedereen vrij, want het is 2e pinksterdag. Vanochtend ben je weer naar de knutselclub geweest, in de tussentijd heeft mama alles ingepakt en daarna zijn we naar huis gegaan, want het was slecht weer en ’s middags gingen we nog op verjaardag bij ome Melis. Dinsdagochtend ben je weer met de taxi naar school gegaan. Op school eerst over het weekend verteld, naar de schoolwinkel geweest, taal, rekenen en buitenspelen, dus een lekkere drukke dag. Toen je uit school kwam, was oma Janny er nog eventjes. Woensdag op school weer hard gewerkt aan het thema vervoer en klassikaal logo-, ergo- en fysiotherapie gehad. ’s Middags toen je thuis kwam, waren tante Judith en Anne er. Je hebt met Anne heerlijk gegeind en lekker gelachen weer eens. Donderdag op school hebben jullie het over de zebrapad gehad en oversteken, dit is wel een belangrijk punt om te leren. Ook heb je muziekles gehad en een stoplicht geverfd. Toen je uit de taxi kwam, lag je op een heerlijke tuk en heb je nog een uur in je stoel doorgeslapen in huis. Daarna kon je nog even spelen met Ise, Kira en Kaj. Vanavond ging je natuurlijk pas laat slapen na zo’n middag tuk, maar gelukkig bleef je rustig in bed een boekje lezen.


















Op de camping


Met de paashaas
Paaseieren zoeken

Mooie glittertattoo

Bij de dokter

Lekker pannenkoeken eten bij Arvid en Marion

Aan de monitoren

Mega slang gemaakt in je logeerhuis

Koningsspelen op school

Knutselen

Evi en Evi op de wip

Met Lars

en weer met Lars

Wedstrijdje tegen Jada

Mmmmmm

Met Pepper

Marcel en Astrid helpen

Spiegeltje spiegeltje

Kleien met z'n allen



Net na je 3 minuten durende aanval

Bingo!

Met Keessie

Mooie ballon voor Evi

Pizza eten met Lina

Houthakken met buurman Patrick

Je maatje Demi voor de laatste keer










 







in de ballenbak 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten