donderdag 14 oktober 2021

Vanaf 23 augustus t/m 4 oktober


Maandag 23 augustus: je vakantie is over en vandaag ga je weer naar school, met nieuwe juffen en zelfde kinderen. Vanochtend op school gelijk muziekles gehad en natuurlijk de foto’s bekeken van de vakanties van iedereen. Het was een leuke eerste dag op school. Thuis weer lekker gespeeld met je broer en zus. Dinsdag op school weer een leuke dag gehad, ook heb je vandaag weer je eerste logopedie gehad na de vakantie. Na school was oma Janny er om even te kijken hoe het gaat bij ons. Woensdag weer naar school geweest en halverwege is mama je met Kira op komen halen, we hadden weer een afspraak bij de tandarts en we zijn met z’n 3en naar Amsterdam gereden. Donderdag heb je op school kennis gemaakt met Kim. Kim is de handpop en die gaat met jullie mee draaien in de klas, zodat jullie wat van Kim kunnen leren en zij wat van jullie! Super leuk en goed idee. Ook heb je met de klas een verjaardagskalender gemaakt en je eigen foto versierd voor in de klas. Met rekenles hebben jullie het gehad over leeg en vol. Tussendoor nog ergo- en logotherapie gehad. Vrijdag zijn we weer naar de camping gegaan en hier heb je lekker gespeeld en genoten. Zaterdagochtend geknutseld bij de club en ’s middags hebben we Kaj z’n verjaardag vast gevierd op de camping voor vrienden. Dit was gezellig, er waren lekker veel kinderen om mee te spelen. Zondag 29 augustus, vandaag is Kaj echt jarig! Alweer 4 jaar is je kleine broertje geworden. We hadden op bed cadeautjes gegeven en daarna lekker wat gegeten, voordat je naar de knutselclub kon gaan. Daarna kwamen opa en oma al en tante Angela met ome Edgar, Ise, Jada en Mathé. Alleen het weer was toch wel slecht geworden, het bleef maar miezeren en dus zijn we gauw naar huis gegaan om daar Kaj z’n verjaardag verder te vieren. Opa en oma Scottie kwamen dus naar huis, net als tante Coco, tante Gwendy, tante Judith en de rest. Voor jou maakt het niet uit waar we zijn, als er maar mensen om je heen zijn.

Maandag 30 augustus, dus vanochtend weer naar school. Je begon de dag met muziekles, daarna in de kring over het weekend verteld aan de hand van de foto’s. Dinsdagochtend op school sport gehad, ’s middags met kookles een fruitsalade gemaakt. Verder ook nog buiten gespeeld en lekker gewerkt. Na school was oma Janny weer bij ons. Woensdag 1 september, alweer een nieuwe maand. Vanaf deze dag gaat mama als jullie naar school zijn ook weer 3 dagen in de week werken, na 6,5 jaar niet gewerkt te hebben. Op school gewerkt, lekker buiten geweest en op de mat gespeeld. ’s Middags waren tante Judith en Anne gekomen, dat was gezellig ook weer. Donderdag had je op school weer veel therapieën: logo, ergo en fysio. Lekker bezig geweest dus. ’s Middags thuis gespeeld met Kira en Kaj. Vrijdagochtend had je weer zwemles en daarna heeft mama je naar je logeerhuis gebracht om twee nachtjes te logeren. Het weer was lekker, dus je ging gelijk mee wandelen met de juffen en andere kinderen. Zaterdag en zondag heb je hier ook lekker genoten en gespeeld en mooie bloemen geplukt voor mama! In je dossier stond dat je zondags al om 11 uur opgehaald zou worden, maar mama dacht gewoon om 16:00 uur. Dus werd mama aan het eind van de ochtend gebeld of ze je al kon halen, want je zat al helemaal klaar om naar huis te gaan. Oepsie, dom van mama, maar gelukkig zaten we op de camping en was mama snel bij je om je op te halen en had jij weer geluk dat je nog even mee kon naar de camping. We hebben zelfs nog met een aantal kinderen van het hofje gezwommen in het buitenbad. Super lekker en gezellig! Rond het avondeten waren we weer thuis en konden we alles opruimen.

Maandag 6 september heb je op school weer verteld van je weekend en muziekles gehad. Daarna gewerkt en gespeeld nog met je klas. Mama kwam je vandaag uit school halen, want we hadden weer een afspraak bij je kinderarts in Amersfoort. Mama vindt het wel altijd fijn als we een afspraak met een arts hebben, zodat je goed in de gaten gehouden blijft worden. Je werd gemeten en gewogen en was lekker gegroeid. Daarna zijn we je zus en broer op gaan halen bij tante Gwendy en kon je hier gelijk nog even kletsen en kijken bij Jeanine en Carlijn. Daarna gauw naar huis, zodat tante ook door kon en wij lekker even konden chillen voordat papa thuis kwam. Dinsdag heb je weer een leuke dag gehad op school: gewerkt met hamertje tik, gespeeld met Ali op de mat tijdens gym en met koken geholpen om een milkshake te maken. Alleen vond je de milkshake helaas niet zo lekker. Tussendoor was mama stiekem op school geweest, zij had een gesprek met je juf, logo- en ergotherapeut, revalidatiearts en maatschappelijk werk. Ze vinden je allemaal nog heel gezellig en leuk en je doet ook goed je best met alles! ’s Middags uit school was oma Janny er weer, daar een spelletje mee gespeeld en voor de rest wat tv gekeken. Woensdag 8 september en vandaag is opa Ad jarig, maar je bent op school en opa houdt zijn verjaardag (nog) niet, dus gingen we niet naar Leusden vanmiddag. Op school weer een goede en gezellige dag gehad. Donderdag op school gestart met rekken, want Kim bleek nog niet helemaal wakker te zijn en zij moest natuurlijk ook meedoen met rekken en strekken. Je had nog therapie en rekenles, hier werkte je weer aan leeg en vol. Vrijdagochtend zwemles gehad en je hebt weer goed gedoken. Daarna zijn we de fiets gaan halen thuis en hebben we boodschappen gedaan en geshopt voor je. Je had nieuwe schoenen nodig en een nieuwe winterjas en beiden hebben we gevonden. Je hebt ook nog een super cool setje uitgezocht voor de winter en hebt ook aardig wat nieuwe kleren nodig, omdat je zo hard groeit. ’s Middags zijn we even bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend thuis rustig aan gedaan en ’s middags zijn we weer lekker naar de camping gegaan, om alvast Kira’s feestje te vieren voor vrienden. Dat werd weer een gezellige middag! Je hebt lekker gespeeld en genoten van de visite. Toen iedereen weg was, heb je nog even hout gehakt met buurman Patrick voor z’n kachel. Zondagochtend zijn we nog gaan zwemmen in het binnenbad en rond half 4 zijn we weer naar huis gereden.

Maandag 13 september en vanochtend weer lekker naar school gegaan. Op school muziekles gehad en verteld over het weekend. Je hebt op school een aanvaring gehad met Pepijn, na een pleister op de zere plek was je weer gerustgesteld. Voor de rest heb je een leuke dag gehad op school. Thuis gekomen lekker gespeeld en tv gekeken. Dinsdag 14 september en vandaag is het feest, want nu is je zusje Kira jarig! Voordat jullie naar school gingen gauw cadeaus gegeven en gezongen voor haar. Daarna je haren mooi gemaakt, want de schoolfotograaf kwam vandaag ook op school bij je. Je had de juf goed geholpen met het uitdelen van het fruit en de lunch. ’s Middags uit school hadden we visite. De opa’s en oma’s waren er en de meeste tantes ook. Gezellig vond je het weer! Woensdag op school weer gewerkt en gespeeld. Tijdens het buiten spelen had je een wat langere aanval en dit had je juf nog niet echt meegemaakt. Dus was wel even spannend, maar gelukkig ging het snel weer beter. ’s Middags lekker gespeeld tijdens spel met de therapeuten. Na school zijn we in de fiets gestapt en naar opa Marty gegaan. Vandaag is hij jarig en we gingen hem even feliciteren en een taartje eten. Er waren ook een paar nichten, dus je hebt lekker gespeeld met hen. Donderdag op school mocht je je schoenendoos laten zien, waarin je allemaal dingen verzameld had. In de middag ging je de deksel van de doos ook nog versieren en je kwam ook thuis met hele blauwe smurfen handen. Ook nog in de winkel een boodschap gedaan en therapie gehad. ’s Middags was oma Janny even in huis, mama had 10 minuten gesprekken op school van Kira en Kaj. Vrijdagochtend was het alweer feest, want vandaag is het 17 september en dan is papa jarig! ’s Ochtends eerst gezongen en een cadeautje gegeven. Daarna was het tijd voor zwemles. ’s Middags waren de opa’s en oma’s even op papa’s verjaardag geweest, ook tante Judith en ome Marius kwamen langs. Je bent nog steeds altijd even dol op ome Marius en hebt lekker bij hem gezeten. Zaterdagochtend rustig aan gedaan, na het zwemles van Kira zijn we naar het dorp even gegaan en lekker poffertjes gesnoept op de markt. ’s Middags verjaardag van nichtje Ise, dus dat was ook weer gezellig. Zondagochtend zijn we lekker nog even naar de camping geweest en hier heb je lekker kunnen spelen met je vrienden van het Geitenveld.

Maandag 20 september en vandaag ben je een ochtendje bij oma Janny, want je hebt studiedag vandaag en mama moest werken. Met oma ben je naar de bakker gewandeld, mama had je rolstoel meegegeven. Daarna kon je lekker broodjes eten bij opa en oma en kwam mama je weer ophalen. Later zijn we Kira en Kaj uit school gaan halen en thuis hebben jullie lekker gespeeld. Dinsdagochtend had je weer een hele slechte start, je bleef weer hangen in je aanval en mama moest je helaas weer neusspray geven. Gelukkig kwam je er daarna wel weer uit, maar het duurde wel even. Je was nog enige tijd wat suf, dus je ging dus ook niet mee met de taxi om 8 uur. Mama heeft je later maar naar school gebracht, net op tijd voor je sport en je houdt daar zo van. Mama ging nog wat overleggen met je juf en daarna ging ze weer naar huis om thuis nog wat klusjes te doen. Je juf heeft lekker meegedacht met ons, want vanmiddag heb je een clinic frame running. Dus je had vanochtend even extra rustig aan gedaan en daarna kon je knallen op de frame run. Je hebt genoten en vond het super leuk! Je juf had allemaal foto’s en filmpjes gestuurd naar mama, want mama zou eigenlijk komen kijken, maar omdat ze jou vanochtend had gebracht, kwam het niet meer uit. Maar dat mocht voor jou de pret niet drukken. Woensdagochtend weer naar school met de taxi gegaan. Je was hulpje van de dag en hebt goed geholpen, je hebt weer geverfd en met omnivista gewerkt. ’s Middags met de klassikale therapeuten gewerkt, hier had je ook weer wat meer last van wat aanvalletjes. Toen je thuis kwam uit school waren Anne, tante Judith en ome Marius er weer, dus dat was gezellig. Je hebt lekker een spelletje gedaan met ome Marius. Donderdag weer een drukke dag op school. Je hebt vandaag weer, fysio-, logo- en ergotherapie en nog boodschappen gedaan in de winkel. Je bent gelukkig weer helemaal hersteld van dinsdag. Vrijdagochtend ben je met mama weer naar zwemles gegaan en daarna nog wat boodschappen gedaan in het dorp. ’s Middags had je een lekker tukkie gedaan op de bank en heeft tante Gwendy Kaj en Kira uit school gehaald, zodat jij lekker kon blijven slapen. Toen je wakker was, zijn we naar nicht Jada gegaan, vandaag is zij jarig! Je hebt lekker gespeeld bij Jada. Zaterdagochtend zijn we naar de camping gegaan en we zijn zo vroeg gegaan, dat je nog lekker naar de knutselclub kon met Kira. Dat was gezellig weer een keer. ’s Middags zijn opa en oma Scottie gekomen om op jullie te passen op de camping, want papa en mama gingen naar een festival op Zeumeren. Lekker dichtbij de camping en zo kon papa tussendoor terug fietsen om je medicatie te geven en mama kon blijven om dansjes doen met de rest. Top geregeld was dat! Jullie hebben een gezellige dag gehad met opa, oma en zelfs Scottie, want die was ook en keer mee naar de camping. Zondagochtend dus wakker geworden op de camping. Het was lekker weer vandaag, dus hebben jullie op het veld lekker met water en modder geknoeid. Een heerlijke dag was het!

Maandag 27 september weer lekker naar school. Je had alleen halverwege de dag een huilmoment en mama werd gebeld door de juf, want ze wist het even niet meer met je. Gelukkig ging het later weer goed met je en kon je de dag rustig afmaken. Thuis lekker met je broer en zus gespeeld. Dinsdag op school weer lekker gesport en met kookles geholpen met appels schillen en snijden voor de appelmoes. Woensdag weer een leuke dag gehad op school, ’s middags waren tante Judith en Anne weer gezellig even gekomen. Donderdag weer logo- en ergotherapie gehad, tussendoor heb je lekker al wat appelmoes geproefd die je dinsdag gemaakt had en je hebt ook nog lekker een beetje mee naar huis gekregen om thuis op te eten. Vrijdag 1 oktober alweer, vanochtend heb je weer lekker zwemles gehad en daarna nog met mama boodschappen gedaan. ’s Middags even bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend rustig aangedaan en even naar de markt gefietst om een visje te gaan eten, ’s Middags zijn we naar Leusden gereden, eerst even papa en Kaj bij het voetbal afgezet en daarna zijn wij naar het centrum geweest. Er was jaarmarkt en mama wilde wat shoppen. We hebben een lekkere warme stroopwafel gesnoept voordat we echt de winkels in gingen. Na afloop Kaj en papa bij het voetbal opgehaald weer. Daarna gauw naar huis voor je medicatie en om te eten. Zondagochtend zijn we naar opa en oma geweest, hier waren tante Angela en ome Edgar ook met Jada, Ise en Mathé, dus dat was gezellig spelen! Later kwam Anne ook nog even buurten, dus feest was compleet. ’s Middags thuis lekker weer een appeltaart gemaakt met elkaar en na het avondeten deze lekker geproefd.

Met Kira wachten bij de tandarts

Onderonsje met Tijn




Rekenen op school

Bij de animatie 

Met Kaj in de knutselclub

Diva 

Bloemetje voor mama geplukt

Weer rekenen op school

zusjes 💓

Feestje van Kira

Hakken met buurman Patrick

Knuffel voor de jarige Kira

Frame runnen op school

Kim je handpop uit de klas

Jada jarig

Kliederen op het Geitenveld

Met de kids van het Geitenveld

Appeltjes schillen op school

Lekker smikkelen 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten