donderdag 5 mei 2022

Eindelijk weer een nieuw blog, vanaf 7 maart, camping seizoen is weer begonnen!

Maandag 7 maart en ben je weer thuis, want er is nog steeds geen school voor je op maandag. Kira en Kaj zijn ook thuis, want zij hebben studiedag. ’s Middags toen mama uit werk was, hebben we koekjes gebakken en gespeeld. Dinsdagochtend ben je weer lekker naar school gegaan. In de kring verteld over het weekend en een passing gehad voor je rolstoel. Verder nog gesport natuurlijk en rolstoel vaardigheidstraining gehad. Je hebt ook nog een lekker puddinkje gemaakt met kookles. Lekker druk dagje waar je later thuis de prijs voor betaalde. Toen je thuis was eerst lekker gespeeld en rond 4 uur ging het weer mis. Je kreeg weer een heftige aanval en mama heeft je vanaf je eetkamerstoel naar de bank gebracht en toch weer Midazolam gegeven. Hiermee kwam je gelukkig met pijn en moeite weer uit je aanval. Oma Janny was er gelukkig ook en toen je weer bij was, kon mama Kaj gauw ophalen bij zijn speelvriendinnetje. Daarna lekker de rest van de tijd tv gekeken en eigenlijk ging het al vrij snel weer goed met je. Na het eten heb je je zelfgemaakte toetje met bananensmaak opgesmikkeld. Het was heerlijk en papa en mama mochten ook een klein hapje van je proeven. Woensdagochtend hadden we weer opstartproblemen, alleen dit keer met je taxi, die pas om 8.35 uur voor het huis stond en daarna de weg ook nog niet wist. Want toen mama Kira en Kaj op school afgezet had, zag ze de taxi stilstaan op zoek naar de weg. Toen is mama een stukje voor je taxi uit gaan fietsen om hem de juiste weg te wijzen. Om 9:20 uur was je eindelijk op school en kon je dag beginnen. Je hebt een gezellige dag gehad. Toen je thuis kwam, was tante Angela er even en later kwamen tante Judith en Anne nog. Tussendoor lekker ijsje gegeten van de ijscoboer die weer langs kwam. Samen met Anne heb je een Mickey Mouse gekleurd op het raam, ik ben bang dat Anne dat elke week mag doen nu… Donderdag kwam je taxi gelukkig weer op tijd en heb je op school je therapieën gehad en ben je naar de schoolwinkel geweest. Hier heb je een kaarthouder voor het kwartetten gekocht, nu hebben we er mooi twee. Vrijdagochtend weer lekker zwemles gehad, daarna geshopt in het dorp, even bij Johan weer geweest en weer heb je een leuk shirtje gescoord. ’s Middags even met Piet gespeeld en daarna nog even bij opa en oma geweest, want ook Daniëlle was er. Zaterdagochtend rustig aan gedaan, ’s middags ben je met mama en Kira naar de Eurofleur geweest ben. Lekker wat bloemetjes voor buiten gekocht, daarna doorgegaan naar Eemdijk, want hier was papa voetbal kijken met Kaj, Herwin, Martijn en Roald. Dat was wel even gezellig. Je hebt een liedje gezongen met Herwin en lekker gevoetbald en gerend. ’s Avonds voor de tv pannenkoeken gegeten. Zondagochtend zijn we naar tante Angela gegaan, hier heb je boven gespeeld. ’s Middags even naar Leusden geweest bij opa en oma Scottie.

Maandag 14 maart, dus vandaag ben je weer thuis met papa. Dinsdagochtend weer lekker naar school, een drukke dag met therapieën, met sport lekker op de trampoline en de ballenbaan, kookles en rolstoel training. Toen je thuis kwam, was er nog een verrassing, want je fiets is er eindelijk! Gelijk met mama een stukje gefietst en daarna nog een rondje met papa geoefend, helemaal leuk! ’s Avonds na het eten kwamen Piet en Boni nog even binnen en kon je die knuffelen op de bank. Woensdag op school heb je van het weekend verteld, ook hebben jullie van de tuinkers geproefd die je had gezaaid in de klas. Buiten nog gewandeld en de andere plantjes verzorgd. ’s Middags waren tante Judith en Anne er weer. Donderdag had je weer muziekles van meester Tony. Verder ook logopedie gehad en naar de scholwinkel geweest. Toen je thuis kwam, was oma Scottie er en met oma heb je gezellig wat spelletjes gespeeld. Vrijdagochtend ben je met mama na je zwemles op de tandemfiets gestapt en zijn we naar het dorp gegaan. We hebben gezellig koffie gedronken in het dorp met je tantes en oma. Maar voordat we daar waren, kon je mooi over het Spuiplein fietsen en naar alle mensen bellen en zwaaien. Natuurlijk je gave fiets laten zien ook aan je tantes en oma. ’s Middags hadden we feestje van tante Angela, zij is vandaag al 40 jaar geworden. Lekker boven wat gespeeld en later al wat paaseitjes gezocht buiten. Zaterdagochtend weer je tandemfiets gepakt en naar de markt gegaan, papa met de bakfiets met Kira en Kaj en mama met jou op je fiets. ’s Middags zijn we naar Roda gegaan, papa had bardienst en toevallig moest Maikel daar ook voetballen. De rest was er ook, leek wel een feestje. Lekker gegeten daar, dansje met mama gedaan en ook nog papa geholpen achter de bar. De terugweg naar huis hadden we een extra passagier, want Bert ging mee en kon jullie mooi naar bed brengen. Zondagochtend niks gedaan, ’s middags zijn we vast even naar de camping geweest al om de caravanhoes eraf te halen en even op het veld gekeken.

Maandag 21 maart en nog steeds geen school. ’s Middags kwam de kapper om je haren weer te knippen. Daarna lekker wat buiten gespeeld. Dinsdag weer naar school gegaan, al je therapieën gehad weer en gesport, gekookt en rolstoelvaardigheidstraining gehad. Een beetje druk was je dus en terug in de taxi een klein tukkie gedaan. ’s Middags spelletjes gedaan met oma Janny en lekker buiten gespeeld in de tuin. Woensdag op school een wandeling gemaakt, met een speurtocht gezocht naar letters rond school. ’s Middags kwam tante Judith weer met Anne. Gezellig buiten gespeeld met het mooie weer! Donderdag op school muziekles gehad, een boodschapje gedaan in de schoolwinkel en ook nog logopedie gehad. ’s Middags buiten bij Piet en Boni sla gegeven. Vrijdagochtend begon slecht voor je, je kwam weer in een grotere aanval en papa en mama gaven je weer een shot neusspray. Gelukkig kwam je er uit en ben je als een blok in slaap gevallen. Hierdoor kon je zwemles alleen niet doorgaan. Rond 10 uur werd je wakker en heb je nog even een broodje gegeten, voordat je naar je logeerhuis ging in Barneveld. Je was nog wat wiebelig, maar ze hebben bij Binnenveld de expertise om je hier goed bij te helpen, dus papa en mama kunnen je daar met een gerust hart naar toe brengen. Bij binnenkomst kon je nog net mee helpen met het versieren van de koekjes. De rest van het weekend lekker buiten gespeeld en in bad gelegen en genoten van de aandacht. Zondagmiddag kwamen papa en Kira je ophalen. Daarna ben je met mama en Kira nog even op de fiets gestapt om naar opa en oma te gaan om wat te brengen en Kira’s jas op te halen.

Maandag 28 maart en vandaag ben je weer thuis van school. Je had een speelkameraadje, want Kaj was nog wat ziekjes en bleef thuis van school. Dinsdag ben je weer naar school gegaan, op school heb je ergotherapie gehad, gegymd, rolstoelvaardigheidstraining en met kookles een kwarktaart gemaakt. ’s Middags waren opa Marty en oma Janny even geweest. Woensdag op school weer leuke dingen gedaan: met de les met de therapeuten geschommeld in een laken en met pittenzakjes gespeeld. Buiten heb je nog laten zien wat je op dinsdag leert met je rolstoel en natuurlijk je taart geproefd die je gister gemaakt had. ’s Middags waren Anne en tante Judith weer gekomen en later kwamen tante Angela met Jada en Mathé ook nog. Wat een gezelligheid voor je. Donderdag op school nog de verjaardag van juf Jacqueline gevierd, zij was eerder deze week jarig en jullie hadden een leuke bellenblaas gekregen. Met schrijfles hard gewerkt aan schrijfpatronen en ook nog naar de schoolwinkel geweest en muziekles gehad. Leuke dag was het weer. Vrijdagochtend had je weer geen zwemles, vandaag was je juf ziek. Gelukkig had mama een ander goed idee en ben je met mama en tante Angela naar het dorp gegaan en hebben we eerst lekker koffie gedronken bij Cho&Co, waar jij lekker een beker chocomelk had en een brownie taart opgesnoept. Daarna nog even bij de schoenenwinkel gekeken en hebben we nieuwe sportschoenen gekocht voor je. Helemaal blij ben je ermee. Daarna nog even boodschappen gedaan en ’s middags nog even bij opa en oma geweest. Zaterdag rustig aangedaan en ’s middags heel even bij Siem op verjaardag geweest. Hij is vandaag jarig, maar helaas ook ziek, dus hebben z’n cadeautje even aangebracht en daarna weer doorgegaan. Op de terugweg lekker bij de McDonalds gegeten. Zondagochtend weer even langs opa en oma gefietst en ’s middags een half uurtje op de camping geweest om wat spullen te brengen. Toen we thuis waren, kwamen Danielle en Koen even buurten, dus dat was gezellig weer. 

Maandag 4 april, vandaag ben je weer thuis met papa en ’s middags was mama weer thuis. Vanmiddag zijn we weer een keer naar de kinderarts in Amersfoort geweest, om alles weer even door te spreken. Daarna weer lekker gauw naar huis en lekker spelen met je broer en zus. Dinsdag weer naar school geweest en ’s ochtends in de kring van het weekend verteld, ook gesport en rolstoelvaardigheidstraining gehad. Aan het eind van de dag weer kookles gehad en een kwarktaart gemaakt. ’s Middags bij tante Judith op verjaardag geweest. Papa ging eerst met jullie mee, mama kwam later, want zij had een afspraak voor Kira op haar school. Woensdag weer een leuke dag op school, vandaag konden jullie lekker de taart proeven die gister gemaakt was en heb je lekker geknutseld over het thema boerderij. Donderdag weer naar de schoolwinkel geweest en natuurlijk ook muziekles gehad. Vrijdagochtend weer zwemles gehad en daarna heeft mama je weer naar je logeerweekend gebracht. Dit keer stond er een tienerweekend gepland met allemaal extra activiteiten, die te maken hadden met ter land, ter zee en in de lucht. Helaas konden sommige activiteiten niet doorgaan door het natte weer. Zaterdags had je nog een mooie Barbie gewonnen met het rad van avontuur. Zondagmiddag kwamen we je allemaal weer ophalen en kon je in de auto alles vertellen tegen ons allemaal. 

Maandag 11 april en vandaag ga je voor de verandering weer een keer naar school. Vanaf nu een keer in de 2 weken op maandag, wel lekker weer. Dinsdag op school weer een drukke dag, met sport en je rolstoel training. Ook heb je weer gekookt, dit keer een monchoutaart. Toen je thuis kwam was oma Janny er met opa Marty. Oma had al wat paaseieren meegenomen en ging die verstoppen alvast voor jullie, altijd een leuke activiteit. Woensdag op school de taart geproefd, ’s middags een wandeling met de klas gemaakt. De juffen hadden je even uit het oog verloren en toen was je doorgelopen. Toen de juffen om de hoek kwamen, zat je heerlijk te chillen in een tuinstoel…. Wat een boef ben je ook . ’s Middags waren tante Judith en Anne weer even langs gekomen. Later kwam tante Angela, met Jada en Mathe ook nog even bij ons kijken. Wat een gezelligheid op de woensdagmiddag. Donderdag had je een leuke dag. Na de kring de tafels in de paaslunch-opstelling gezet, de placemats ingekleurd en daarna lekker van de lunch gegeten. Pannenkoeken, worstenbroodjes en taart, wat een feestmaal! Thuis gekomen lekker rustig aan gedaan. Vrijdagochtend zwemles gehad en ’s middags zijn we rond 2 uur lekker naar de camping gereden om hier een weekend te genieten. Je hebt papa op de camping geholpen met de luifel op te zetten en ’s avonds naar de minidisco geweest met Keessie en Willie. Daarna nog marshmallows geroosterd en nog wat gespeeld in de speeltuin. Zaterdagochtend lekker naar de knutselclub gegaan en daarna gespeeld op het veld. ’s Middags hadden we verjaardag van Tijn, dus zijn we naar Leusden gereden en heb je hier lekker gespeeld bij Bert en nog gegeten. Toen we terug op de camping waren, was je overbuurmeisje er ook weer en haar broertje had een super coole auto mee waar je nog een rondje in mocht rijden. Zondagochtend is het Eerste Paasdag, vanochtend hebben we eerst lekker rustig op bed op de iPad gekeken en na het ontbijt kleren aangedaan en naar de knutselclub gegaan. Daarna gingen we met z’n allen naar het bos om paaseieren te zoeken met de paashaas. Later hebben we op het veldje met de andere kinderen het nog een keer gedaan. Na de lunch lekker gezwommen in het zwembad. ’s Middags waren opa en oma Scottie er ook nog even met Jack en Charlie. Daarna hebben we lekker gebarbecued. Na het eten had je nog een wat langere aanval, gelukkig was je noodmedicatie niet nodig en kwam je er na 3 minuten weer uit. Daarna buurman Patrick nog ingemaakt met je K3-spelletje.

 Maandag 18 april, Tweede Paasdag, is iedereen vrij, dus vandaag nog een lekker dagje op de camping. Vanochtend natuurlijk weer een knutselclubje gehad, daarna lekker gespeeld op het veld. ’s Middags een rondje gewandeld en even langs camping opa Jan en oma Coby geweest. Hier waren opa Marty en oma Janny ook, dus konden we die ook gelijk even zien. Op de camping nog lekker pizza en patat gegeten, voordat we weer naar huis gingen. Thuis gauw de auto leeg gehaald en een korte douche voordat het bedtijd was. Dinsdag weer lekker naar school en het klassenuitje staat op het programma. Met de schoolbus gingen jullie naar de kinderboerderij in Baarn en hier hebben jullie een speurtocht gedaan. Na de lekkere lunch van pannenkoeken nog een rondleiding langs de dieren, koeienstal en de moestuin. Je hebt op de boerderij goed geholpen en de dieren gevoerd. Toen je thuis was, heb je het verteld aan mama dat het zo leuk was. Oma was er vanmiddag ook weer. Woensdag weer een gewone dag op school. Met je therapeuten geoefend en toen je thuis kwam, was Anne er al en moest en zou je je Moederdag cadeau vast verstoppen. Een grote doos, dus Anne ging met je mee naar boven om het onder je bed te leggen. Daarna lekker beneden gespeeld nog met Anne. Tante Judith was ook nog gekomen en tante Gwendy ook, wat een gezellige middag weer voor je. Samen hebben we Kaj nog opgehaald met de fiets van sport. Zo kon je weer lekker een stukje fietsen op je tandem. Donderdag was je laatste schooldagje voor de meivakantie. Vandaag op school muziekles gehad en naar de schoolwinkel geweest. Pepijn ging je helpen, zo lief. ’s Middags toen je thuis kwam lekker gespeeld en rond half 5 ging het weer een beetje mis. Je had dit keer 25 minuten lang, ongeveer om de 2 minuten een korte insult van ongeveer 20 seconden. Een beetje raar voor jouw doen. Gelukkig kwam je er zelf uit en hoefde mama geen Midazolam toe te dienen en papa ook niet helemaal gauw uit Tilburg te laten komen waar hij was voor zijn werk. We gingen op tijd eten, want Kira had training voor matbal en papa kwam toch laat thuis. ’s Avonds had je juf mama nog een berichtje gestuurd over dat je Moederdag cadeautje in de tas zat. Uhm die had je gister toch al boven verstopt…. In de doos van gister zat de voor jezelf geknutselde boerderij…😊 Vrijdagochtend zou je naar school gaan, maar je juf was ziek, dus het verzoek kwam om je thuis te houden. Helaas voor je geen Koningsspelen op school. Je hebt wel je Koningsspelen kleren aangedaan, net als Kira en Kaj met vlaggetjes en al. Papa en mama hadden een afspraak met iemand van Metakids, dus je kon lekker rustig televisie kijken. Toen de mevrouw weg was zijn we naar het dorp gegaan voor wat boodschapjes. Ook zouden we nog even bij opa kijken hoe het daar ging. We hadden een smoesje, want toen we halverwege aan het fietsen waren, ging de trapper van je fiets eraf en kon je niet meer meetrappen met mama op de tandem. Heel vreemd, dus gingen we vragen of opa een moersleutel had. Gelukkig was de buurman van opa en oma thuis en kwam hij ons helpen. Opa weet het helaas niet allemaal meer zo goed. Toen de trapper er weer op zat, konden we onze reis verder afmaken naar het dorp. Toen we weer thuis waren, zijn we gaan eten en ben je gaan rusten, terwijl mama vast spullen ging pakken voor de camping. Toen Kira en Kaj ook thuis kwamen uit school zijn we lekker weer naar de camping gegaan, het was zulk lekker weer! Zaterdagochtend geknutseld in de knutselclub en je bent vandaag opruimkampioen geworden! De eerste keer dit seizoen en je mocht weer een handafdruk met verf maken. Daarna lekker op het veld gespeeld. ’s Middags nog wat gezwommen en weer lekker gespeeld natuurlijk. Zondagochtend weer naar de knutselclub en de rest van de dag heerlijk gespeeld. Het weer was lekker en dat was genieten. Na het eten zijn we naar huis gereden en zijn jullie lekker onder de douche gegaan en schoon en zandvrij het bed in.

Maandag 25 april en vanochtend ben je met papa, Kira en Kaj thuis. Mama ging werken op kantoor en papa thuis. ’s Middags gespeeld en filmpje gekeken. Dinsdag de dag rustig begonnen, een beetje de kleren van bij elkaar gezocht en wat speelgoed. Eind van de middag zijn we al lekker naar de camping gereden. Hier gegeten en daarna nog lekker gespeeld. Woensdag 27 april, dus vandaag is het koningsdag! Feest dus, oranje kleren weer aan en naar de knutselclub! Vandaag werden er kroontjes en vlaggen gemaakt. Hartstikke leuk natuurlijk! ’s Middags na je tukkie werden de vlaggen op je gezicht gemaakt en de haren oranje gespoten en op naar Leusden. Gezellig met alle bekenden en vrienden gespeeld en genoten. Rond 7 uur zijn we weer terug naar de camping gereden en na het douchen lekker naar bed. Donderdagochtend geknutseld en lekker de rest van de dag gespeeld op de camping. Er zijn weer veel bekenden waar je lekker langs kan gaan of mee kan gaan spelen, heerlijk. Vrijdagochtend uiteraard weer geknutseld en later kwam tante Angela met Jada, Ise en Mathé naar de camping. Met elkaar hebben we een uurtje gebowld, dit vonden jullie allemaal heel leuk en het ging ook best wel goed voor de jongens. Daarna gauw door naar de kinderbingo, gezellig weer. Helaas geen prijs, maar dat mocht de pret niet drukken. Buurvrouw Debora ging pannenkoeken bakken en hier heb je lekker van gegeten, daarna werd er nog een dansje gedaan bij haar tent. Zaterdagochtend weer naar de knutsel toen papa en Kaj naar zwemles gingen en dit keer was Kira opruimkampioen. ’s Middags ging je nog slijm maken met de overbuurvrouw en Ninthe (overbuurmeisje), dit had ze beloofd en bij hun kan je alles maken…. Je hebt goed geroerd in de lijm, scheerschuim, lenzenvloeistof en een glitter goedje. Bah, wat vind mama dat vies en was blij dat zij dit zelf niet hoefde te doen. ’s Middags na je tukkie zijn we naar de verjaardag van Ninthe in Leusden geweest, zij was vandaag jarig, dus een feestje weer. Hier weer lekker gespeeld en gegeten. Zondagochtend weer geknutseld en ’s middags zijn we naar de overkant gelopen. Hier even naar het nieuwe plein met speeltuin gekeken, gechilld in de hangmatten en gespeeld met de schaakstukken. Daarna was er nog een goochelaar en daar heb je met papa, Kira, Kaj, Eva en Daisy nog lekker naar gekeken. in de tussentijd ging mama de caravan opruimen, want na het eten zijn we weer naar huis gegaan.

Bij Piet en Boni

In de klas

Met Herwin liedje zingen

Yes, je fiets is er

Knuffelen met Piet en Boni

Wandeling met je klas

Weer gek doen met Herwin! 

Papa helpen

Dansje met mama

Hard aan het werk op school

knutselen

Chillen tijdens de wandeling met je klas

Helpen met de luifel opzetten

Pasen

Knutselen


Uitje naar de kinderboerderij

Koningsspelen

Oeps trapper eraf

Opruimkampioen

In Leusden met Maud en Kaj

Slijm maken

Chillen in de hangmat 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten