vrijdag 10 maart 2023

vanaf 9 januari t/m 5 maart, Weekend Landal, verjaardagen, Villa Pardoes en genieten van elkaar

Maandag 9 januari, vandaag mag je weer naar school na de kerstvakantie. Je had er weer zin in! In de klas eerst over de kerstvakantie verteld natuurlijk aan de hand van jullie foto’s en daarna was er nog een feestje want Ali was jarig geweest en trakteerde op een lekker stukje tiramisu. Met de therapeuten een heerlijk ontspannen middag gehad met voetenbadje en handcrème. Nou, dat wil mama ook wel. Toen je thuis was, was je nog lekker met mama alleen en vertelde je er over. Daarna zijn we Kira en Kaj op gaan halen bij opa en oma en hebben we Kira bij dansles gebracht. Daarna thuis met Kaj gechilld. Dinsdag op school eerst gesport en ’s middags met kookles wortels en bloemkool gesneden voor de soep die jullie gaan maken. Thuis nog spelletjes gedaan en tv gekeken. Woensdag op school de soep gepureerd en geproefd. Zo goed van je en je vond het nog lekker ook. Met knutselen vuurwerk gemaakt met lijm, zout en waterverf. Verder hebben jullie schuimbellen gemaakt met verf bij het verhaaltje van Floddertje. Dat sloot gelijk goed aan bij het thema “in huis opruimen”. Ook heb je vandaag je diploma voor rolstoeltraining mee naar huis gekregen en voordat mama je tas open maakte, had je dat al verteld! Je bent er erg trots op, dus vanavond hebben we hem op je kamer gehangen. ’s Middags was tante Judith nog geweest, zonder Anne helaas, maar met tante nog een spelletje Bunny Hop gedaan. Donderdag op school weer naar de schoolwinkel geweest. Helaas was bij thuiskomst je potje jam kapot gegaan in je tas, dus het was een plakkerig zooitje daar. Dat komt denken we omdat je elke keer van die wheelies doet, wat je geleerd hebt op de rolstoeltraining. Vrijdagochtend weer eens zwemles gehad en je hebt zelfs zonder bandjes gedreven. Super knap van je! Daarna naar de winkels geweest, want we moesten een cadeautje kopen voor Ali en nog wat boodschappen doen. ’s Middags zijn we nog even bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend ben je met mama en Kira even naar de winkels geweest in het slechte weer. Paraplu op en rennen door de regen. ’s Middags ben je met mama naar het feestje van Ali en Abd gegaan in Nederhorst. We moesten even een stukje rijden, maar toen we er waren, had je plezier om er te zijn. Je hebt genoten van de taart, een mooie ketting gemaakt en later nog met de andere kinderen gespeeld. Het was een gezellige middag voor je. Zondagochtend zijn we koffie gaan drinken bij opa en oma weer, je hebt even met Jada boven gespeeld en aan het eind kwam Anne ook nog even, dus kon je haar nog een knuffeltje geven. ’s Middags na je rustmoment zijn we nog even naar Amersfoort gereden om in de nieuwe flat van opa en oma Scottie te kijken.

Maandag 16 januari, vanochtend op school over het weekend verteld. Jullie hebben weer een lekker voetenbadje gehad met de therapeuten. Dinsdag weer gesport en kookles gehad, je hebt weer soep gemaakt van wortel en bloemkool. Thuis zat je te vertellen dat je saus gemaakt had, maar wat voor saus kon je niet vertellen. Opa Marty en oma Janny zijn nog even geweest en je hebt lekker wat spelletjes en tv gekeken. Woensdag op school verder gegaan met het thema “in huis opruimen” en hebben jullie schoongemaakt met de stofdoek. Als je goed oefent op school kan je mama straks mooi helpen. Vandaag ook weer muziekles gehad, een meester met een fluit vertelde je. De meester heet Simon en had een blokfluit mee, dus dat had je allemaal goed verteld tegen mama en later ook tegen tante Judith en papa. Alleen de naam wist je niet meer…. Toen papa thuis kwam, ging hij weer even naar je losse tand kijken. Alleen zat ie er niet meer. Is je tand er gewoon eindelijk uit! Waarschijnlijk heb je hem doorgeslikt en komt ie er vanzelf weer uit. Donderdag op school weer naar de winkel geweest, ook nog je eigen mandje schoongemaakt en van jullie soep geproefd. ’s Middags is tante Angela met Mathé geweest. Met Mathé weer een potje Bunny Hop gedaan en met mama een potje LOL domino. Toen tante weg was nog gekleurd en tv gekeken. Na het eten weer een potje UNO gespeeld met elkaar. Gezellig al die spelletjes! Vrijdagochtend weer naar zwemles geweest, dit keer met je rolstoel richting het zwembad in plaats van lopend. Je had weer veel last van kleine aanvalletjes, dan is je rolstoel gewoon een stuk veiliger. Na het zwemmen ben je met mama nog boodschappen gaan doen en ’s middags bij opa en oma geweest. Zaterdagochtend een rondje markt gedaan en mochten jullie bij de speelgoedwinkel iets uitzoeken van alle cadeaubonnen die we nog hebben. Je koos voor een My Little Pony op rolschaatsen, Kaj voor lego en Kira voor stiften en een spel. ’s Middags ben je even naar bed geweest en daarna zijn we naar Leusden gereden. We zijn gezellig naar Arvid en Marion geweest en hier met Lina en Arvid spelletjes gespeeld en lekker patatjes gegeten. Het was een gezellige middag weer. Zondagochtend ben je met mama, Kira en Kaj naar de kerk geweest. Daarna thuis gespeeld en gechilld. ’s Middags heeft Kira je nog opgemaakt en later zijn we op verjaardag geweest bij tante Gwendy, bijna al je nichten en neven waren hier ook. Gezellig weer tussen de andere pubers op de bank hangen en giebelen. Thuis nog even snel een lekkere pannenkoek gegeten, voordat het bedtijd was.

Maandag 23 januari weer naar school. In de kring de foto’s van het weekend besproken en na een “drukke” ochtend mocht je ’s middags weer in een voetenbadje. Zo lekker, elke week doe je dat tegenwoordig. Toen je thuis kwam, was de schilder al weg en zijn we begonnen met je kamer klaar te maken. Deze week ga je van slaapkamer ruilen met Kaj, zodat Kaj vaker op zijn grotere kamer kan spelen. Dinsdag op school weer begonnen met sporten en fysiotherapie, ’s middags kookles gehad en weer een soepje gemaakt. ’s Middags thuis wat spelletjes gedaan en tv gekeken. Woensdag op school had je weer muziekles. Je vindt het weer leuk en we zijn blij dat er een nieuwe muziekmeester is op school. ’s Middags toen je thuis kwam, heb je aan Kaj’s vriendinnetje Lexi je Gabby’s poppenhuis laten zien. Dit vond je erg leuk en je werd er ook blij van. ’s Avonds heeft papa vast Kaj zijn bed uit elkaar gehaald en ging je voor de laatste keer slapen in je oude kamer, die nu groen geschilderd is voor Kaj. Donderdagochtend heeft papa je naar school gebracht, je eigen taxi was er niet en de andere taxi zou pas rond 9.15 uur komen. Op school ben je weer naar de schoolwinkel geweest en heb je stokjes met kaas voor jezelf gekocht en een rol Mentos voor Kira en Kaj. De crea-juf was er vandaag ook weer en je hebt geverfd met knikkers. Vanavond rond half 6 ging het weer wat mis met je. Je kreeg weer een zware aanval, terwijl het eigenlijk net zo goed leek te gaan, maar de aanval was niet zwaar genoeg voor je noodmedicatie gelukkig. Na het eten nog een klein spelletje gedaan met mama en daarna naar boven om bij je kamer te kijken, want vanmiddag was er een meneer gekomen om je bed te verhuizen. Yes, eindelijk op je paarse slaapkamer slapen! Je bent er al blij mee, maar hij is nog niet af. We moeten nog wat aan de muren hangen, maar het grootste gedeelte is gedaan. Kira ging, voordat je naar bed ging, nog even een boekje met je lezen. Samen liedjes zingen en de luikjes openen, wat een geweldig lief en mooi moment was dat! Vrijdagochtend na je zwemles heeft mama je weer naar je logeerhuis in Barneveld gebracht. Hier heb je weer een gezellig leuk weekend gehad. Op zaterdag kwamen er clowns op bezoek en dit vond je erg leuk. Je hebt verder nog gespeeld, geknutseld, spelletjes gedaan en lekker gedoucht op de douche-brancard. Zondagmiddag werd je weer opgehaald door mama, papa, Kira en Kaj, gezellig met z’n allen terug in de auto.

Maandag 30 januari, vandaag was het feest op school. Juf Jolanda was jarig en trakteerde lekker op poffertjes. ’s Middags heb je met de föhn gewerkt. Toen je thuis kwam, zijn we gelijk in de auto gestapt op naar het volgende feestje, want Anne is ook jarig vandaag en die moesten we natuurlijk wel feliciteren! Het werd een gezellige middag met wat nichten en neef Maikel. Dinsdag op school weer gesport, met lekker veel uitdagende oefeningen. Je hebt geklommen in het wandrek en bent door een hoepel en tunnel gegaan. ’s Middags tomaten gesneden voor de tomatensoep, die jullie gingen maken met kookles. Je had ook nog geknutseld voor papa op school. Toen je thuis kwam een rustig middagje gehad en lekker wat tv gekeken en spelletjes gedaan. Woensdag 1 februari, een nieuwe maand weer met een slechte start van de dag. Je had weer een zwaardere aanval, waardoor we je midazolam moesten geven. Gelukkig kwam je er met deze hulp snel uit en kon je nog met de taxi naar school gaan. Op school gewerkt met pingpongballen: in een mandje stoppen, door een buis gooien en ze weg blazen met een rietje. In de ochtend was je nog wel wat moe en wiebelig, maar gelukkig kreeg je later weer praatjes. ’s Middags rustig aan gedaan. Tante Judith was er niet, dus kon je rustig herstellen. Donderdag op school weer naar de schoolwinkel geweest en gewerkt aan het thema “zorg voor jezelf en opruimen”. Vrijdagochtend ben je samen met mama en Kaj naar zwemles gegaan, eerst ging jij lessen en daarna mocht Kaj lessen. Toen we thuis kwamen, zijn we vast wat spullen bij elkaar gaan pakken, want we gaan een weekendje naar Bollo! Na je middagslaap zijn we in de auto gestapt richting Beekbergen en wij waren als eerste in het huisje, dus konden het vast gaan verkennen. Daarna kwamen Bert en Renske met Maud en Tijn en nog een half uur later ook Rianne met Siem en Iris. Toen we naar het restaurant wilden gaan, kwam Herwin ook eindelijk. Nu kon het feestweekend pas echt beginnen! In het restaurant lekker gegeten met elkaar en wat gespeeld en gekleurd. Terug in het huis nog gespeeld en een boekje gelezen met Herwin, voordat het bedtijd was. Jij sliep bij papa en mama op de kamer, Kira bij Iris en Kaj bij Siem. Zaterdagochtend kon je toen je wakker was gelijk genieten van de anderen en na het ontbijt je kleren aangedaan. Daarna zijn papa en mama een stukje gaan hardlopen en heb jij spelletjes gedaan met de rest. Rond 12 uur hebben we een duikje genomen in het zwembad en na de tosti’s ben je een tukkie gaan doen. ’s Middags hebben jullie een potje bowlen gedaan en toen we terug bij het huisje waren, gingen jullie verstoppertje doen. Daarna lekker gegourmet met z’n allen. Je hebt heerlijk genoten! Zondagochtend zijn we weer even gaan zwemmen en ’s middags een wandelingetje gemaakt door het bos en langs de waterval. Je bent zelf ook nog met de trap naar beneden gelopen. Terug in het huis je nog wat gerust en daarna nog naar het voorleesmoment met Bollo. Toen je Bollo een high five gegeven had, zijn we naar Siem en Kaj gegaan die aan het voetballen waren en heb je ook nog even meegedaan. Helaas was je wel hard achterover gevallen, omdat je weer een kortsluiting in je hoofdje had. Toen je samen met mama in het huisje was, heb je even tv gekeken en na het patatjes eten zijn we naar huis gereden weer. Wat hebben we genoten van dit heerlijke weekendje weg!

Maandag 6 februari en vandaag ben je weer naar school. In de kring verteld over je te leuke weekend bij Bollo. ’s Middags met scheerschuim gespeeld op de tafel en met auto’s erdoor rijden. ’s Middags thuis wat tv gekeken en Kira naar dansles gebracht. Na het eten een spelletje Uno gedaan met z’n allen, wat een gezelligheid is dat elke keer. Dinsdag op school gegymd en kookles gehad, weer tomatensoep gemaakt! Ook nog gewerkt aan het thema opruimen. ’s Middags thuis rustig aan gedaan, een beetje gekleurd en tv gekeken. Woensdag op school gewerkt aan het thema opruimen, met brooddeeg gewerkt en ’s middags was je moe en druk volgens je juf en ben je zelfs achterover gevallen met je rolstoel. Gelukkig had je je helmpje op en bood je hoofdsteun ook bescherming, dus dubbel op. ’s Middags was tante Judith weer gekomen om even te kijken bij ons. Donderdag ga je weer naar de winkel om boodschappen te doen. Je hebt de was opgevouwen en geknutseld met de creabea juf. ’s Middags thuis bijgekomen van je schoolweek. Vrijdagochtend ben je met mama naar zwemles geweest, daarna naar het dorp voor boodschappen en natuurlijk even bij Bouclé kijken voor nieuwe kleren. Je wordt een echte dame en je weet precies wat je wel en niet wil. Dit keer koos je voor een mooie roze pantalon met een leuk T-shirtje. Je broek moest nog wel korter gemaakt worden, dus die konden we nog niet meenemen, maar die komt gauw genoeg naar huis. Daarna thuis tv gekeken en broodje gegeten, voordat je broer en zus weer thuis kwamen. ’s Middags zijn we nog even bij opa en oma geweest, opa was nog niet thuis van de boerderij, maar die kwam na een half uur ook weer thuis. Zaterdagochtend eerst rustig aan gedaan en daarna met z’n allen naar de markt, kleren gekocht voor papa dit keer bij Johan en Claudia, want hij had ook wel wat nieuws nodig. Loop jij er zo netjes bij, dan kan papa niet achterblijven met z’n trainingsbroek... Daarna lekker poffertjes gehaald op de markt en terug naar huis om een beetje te rusten. ’s Middags zijn we op verjaardag geweest bij Marjon. Lekker op de tandemfiets, het was heerlijk zonnig weer, dus dat kon weer een keer. We hadden alleen een zachte band. Bij Marjon heb je spelletjes gedaan met Kira en lekker gesnoept van de chips. Na het avondeten zijn we naar de sporthal gegaan en hebben we basketbal gekeken bij je nichten Judith, Jada en Anne. In de rust heb je zelf ook nog een balletje gegooid. Zondagochtend kwam de familie op visite bij ons, tante Judith en ome Marius alleen niet, die waren helaas ziek. Je kon wel met je andere pubernichten Jada en Judith gezellig zitten en spelletjes doen. ’s Middags na de visite zijn we weer een stuk gaan fietsen met je tandemfiets. Halverwege mocht Kira fietsen en kon jij in de bakfiets. Thuis aangekomen ben je even op de bank gaan liggen en heb je een paar minuten geslapen, want toen stonden opa en oma Scottie in huis en werd je weer wakker. Ze kwamen even naar je nieuwe kamer kijken en spelletjes doen.

Maandag 13 februari, op school heb je schrijfoefeningen gedaan door het draaien van de wasmachine te tekenen. Dinsdag op school weer gesport en gekookt, na de kookles nog de dag afgesloten met voorlezen. ’s Middags thuis ook rustig aan gedaan. Je had geluk dat papa op tijd thuis was en je niet mee hoefde Kira en Kaj op te halen bij hun vriendjes. Woensdag had je weer muziekles gehad en op verschillende instrumenten gespeeld. ’s Middags geknutseld met zoutdeeg en dit versierd. Toen je thuis was, kwam tante Judith weer en dit keer was ome Marius ook gezellig mee en papa werkte thuis, dus die kreeg gelijk bij je binnenkomst een dikke knuffel van je! Donderdag op school weer schoongemaakt en opgeruimd. Verder met de slacentrifuge een wasmachine en een droger nagedaan, dat was een leuke ontdekking voor jullie. Ook nog in de winkel geweest om een boodschapje voor mama te kopen. Jullie hebben de soep van dinsdag geproefd en de juf had er als verrassing mini-knakworstjes in gedaan. Dat vond je wel een goed idee, want je vertelde het meteen toen je thuis kwam tegen mama, nadat je eerst had gezegd dat je weer een nieuwe taxi chauffeur had. Thuis had mama je rapport eerst bekeken en daarna zijn we in de auto gestapt richting tante Angela, even kijken hoe hun verbouwing is gelukt. Jada kwam later ook nog uit school, zo kon je haar nog even zien. Toen we weer thuis waren, had je wel een zware aanval, maar niet lang genoeg voor de noodmedicatie. Tijdens het eten bleef je nog wel een beetje knikken en puffen. Vrijdagochtend ben je na je zwemles naar Binnenveld in Barneveld geweest, hier stond weer een leuk weekend logeren op de agenda! Je hebt weer genoten van je weekend, veel spelletjes gedaan, lekker gebadderd en koekjes gebakken. We zijn je zondag met z’n allen op komen halen en daarna even een kijkje op de camping gedaan. Het was alleen een beetje drassig nog op het veld, maar de caravan stond er netjes bij. Thuis lekker gespeeld en weer in je eigen bedje geslapen.

Maandag 20 februari, vandaag kon je eindelijk je nieuwe roze broek aan die we gekocht hadden en hij zit perfect! Je hebt even geposeerd voor de foto, zodat mama die kon sturen naar Claudia om te laten zien hoe blij je ermee bent. Daarna lekker naar school en heb je op school weer gewerkt aan je thema’s. ’s Middags thuis lekker rustig aangedaan met tv kijken en spelen. Dinsdagochtend begon de dag weer slecht voor je, je had weer een heftige aanval en we hebben je noodmedicatie toe moeten dienen. Je kwam vrij snel weer bij en kon toch nog met de taxi mee naar school. Op school nog gesport, je hebt lekker gechilld op de dikke mat. Met kookles koekjes gebakken en nog versierd, je had ze ook mee naar huis genomen. ’s Middags was oma even in huis en later kwam Anne nog oppassen, dat vond je wel gezellig. Je ziet haar niet zo veel meer, omdat ze zelf nu elke woensdag tot laat op school zit. Gelukkig is het vandaag goed gegaan voor de rest met je en heb je nog kunnen genieten van je dagelijkse dingen. Woensdag ga je niet naar school, want samen met papa, Kira en mama gaan we naar Amsterdam voor een afspraak bij je kinderneuroloog. Zo op het eerste gezicht ziet je arts geen rare dingen waar we ons zorgen over hoeven maken, dus dat is fijn. Wel moesten jullie beiden nog bloedprikken en dat deed je super stoer zonder een kik te geven. Tussendoor heb je lekker gesnoept van je zelf gebakken koekjes van school. Toen we thuis kwamen, hebben we de hele middag niks gedaan. Alleen papa had nog gewerkt en we zijn Kaj uit school gaan halen met z’n 3en. ’s Middags is tante Judith weer gekomen gezellig. Donderdag weer naar school, laatste dagje voor de vakantie. Op school heb je weer gewerkt aan je thema en ook heb je een boodschapje gedaan in de schoolwinkel. Vrijdag wordt een leuke dag, want als Kira en Kaj uit school zijn gaan we weer naar Villa Pardoes! Hopelijk dit keer wel de hele week volmaken. ’s Ochtends ben je met mama lekker boodschappen gaan doen, zwemles ging niet door, dus zijn we samen op pad gegaan nadat je eerst een tuk op de bank gemaakt had. We hebben lekker kaas gehaald, een paar boekjes voor in de auto en lekkere broodjes. ’s Middags hebben we je kleren uitgezocht en heeft mama alles ingepakt en toen Kira en Kaj uit school waren in de auto gestapt op weg naar Kaatsheuvel. Het was wel druk op de weg, dus we moesten wat meer geduld hebben. Toen we er aan kwamen, konden we gelijk in ons huisje met als thema ‘1001 nacht’. Het huisje was paars, dus helemaal jouw ding. Papa ging even boodschappen doen en jij ging helpen om de tassen uit te pakken met mama. Daarna konden we pasta gaan eten met de andere gezinnen en natuurlijk spelen met de andere kinderen en met de traplift naar boven om te glijden. Zaterdagochtend rustig opgestart en lekker naar de Efteling gegaan. In de Efteling maar gelijk naar Joki en Jet geweest en via de Pagode naar de Max en Moritz achtbaan gegaan. Leuk ochtendje al, daarna terug naar de villa om te eten en te rusten. ’s Middags zijn we even in de villa gebleven en later naar de McDonalds gegaan om daar te eten. Toen snel terug, want we gingen naar het theater om te kijken naar de voorstelling Caro. We waren maar net op tijd voor de voorstelling. Daarna gauw terug naar huis voor je medicatie om nog even te spelen. Zondagochtend na het eten begon niet zo best, je was door je enkel gezwikt en had daar best wat pijn aan. We zijn toch naar de Efteling geweest en nog een paar attracties meegepakt. Tussen de middag weer gerust en gegeten en daarna nog even naar de Efteling. Daarna was je op en na het eten ben je vroeg naar bed gegaan om je been te laten rusten. Papa en mama gingen nog naar de picknickplek voor een high tea met de rest van de papa’s en mama’s. Kira en Kaj kregen nog glittertattoo’s en gingen knutselen.

Maandag 27 februari, vanochtend kwamen Pardoes en Pierre op bezoek in de Villa. Dit keer wilde je wel wat van ze weten en tussendoor heb je een potje tafelvoetbal gespeeld. Daarna hebben we een boswandeling gemaakt, met een aantal leuke opdrachtjes voor jullie. Het weer was heerlijk zonnig, dus het was prachtig in het bos. Daarna in het huisje gegeten en geslapen en ’s middags weer de Efteling in en een paar favoriete attracties genomen. Kira en mama zijn nog in de Python geweest en Kira vond het super leuk. Wat dapper van haar! Na het eten weer lekker in het huisje gespeeld. Dinsdagochtend heb je gesport, er kwam een meneer van de Esther Vergeer Foundation om te sporten met jullie. Dat was leuk, je had nog lekker je pyjama aan, maar dat maakte niks uit. Je hebt goed je best gedaan met alle sportopdrachten. Daarna gauw kleren aangedaan en in de auto gestapt. Vandaag stond de Beekse Bergen op het programma. Hier hebben we eerst 1,5 rondje met de auto gereden, aangezien je aan het begin van het 1e rondje al in slaap was gevallen. Daarna zijn we even uit de auto gestapt om het midden van het park te bekijken. We kwamen onze buren uit Wonderland ook tegen en hebben een stukje met hen gelopen. Daarna terug naar de auto om het laatste stukje af te maken en weer richting de villa te gaan. Zo konden we aan het eind van de middag nog een rondje Efteling doen. Mama is weer met Kira in de Python geweest en later nog in Joris en de Draak met Kaj. Jij was in de tussentijd met papa, Kira en de mama van Thije en Annelot naar de Max en Moritz achtbaan geweest. Na het eten weer lekker in het huis gespeeld met de andere kinderen. Het was weer een geslaagde dag vandaag. Woensdagochtend na het ontbijt hadden we een fotoshoot. Altijd leuk om te doen en als herinnering te hebben. We zijn met z’n allen geweest, papa met Kaj, mama met jou en Kira en papa en mama samen. Daarna door naar de Efteling natuurlijk, weer een rondje in de achtbaan gedaan, de Pagode weer gehad, dit keer met een mooi helder uitzicht over het park. Later nog een ritje in Joki en Jet en toen zijn we terug gegaan om te eten en te rusten. Terwijl jij sliep, is papa gaan hardlopen en Kira en Kaj zijn in het bubbelbad geweest met hun vriendje en vriendinnetje. Na je slaapje nog even naar de Efteling. ’s Avonds na het eten konden we een Pardoes krukje schilderen, we hebben met z’n 5-en een mooi kleurrijk krukje gemaakt en je hebt heel geduldig en lang geverfd. Daarna was er nog even tijd om te spelen, voordat het alweer te laat en bedtijd was. Donderdagochtend en vandaag komt eindelijk Anne met tante Judith op bezoek. Je vroeg er de hele week al naar, hoeveel nachtjes nog en nu is het zover, maar eerst kon je je laten schminken. Je had gekozen voor een mooie roze vlinder! Toen Anne en tante Judith er waren eerst een rondje door het huis gelopen en daarna met elkaar de Efteling in. We zijn in superveel attracties geweest en je wilde elke keer met Anne zitten. Papa en mama hadden mazzel dat Anne mee was, want zij wilde wel met je in de zweefmolen, maar dat heeft ze geweten ook…;) Na een ochtendje wandelen en wat gesnoept te hebben, zijn we naar de villa weer gegaan en lekker nog een broodje gegeten met elkaar, waarna jij weer even kon rusten. Daarna nog een rondje achtbanen met elkaar gedaan. Toen we terug in de Villa waren, begon het pannenkoekfestijn en hebben we lekker met elkaar pannenkoeken gegeten. Jij hebt er 2 op met allemaal fruit en chocolade! Anne en tante bleven ook gezellig mee eten. Later nog wat gespeeld en nog naar de pyjama-party geweest. Hier nog een dansje gedaan en toen was het wel tijd om tante Judith en Anne uit te zwaaien en naar bed te gaan. Vrijdagochtend hebben we wat ontbeten en daarna moesten we alles inpakken en hadden we nog een uitzwaaimoment met elkaar. Elk gezin kreeg nog een mooie Pardoes knuffel en een tas met allemaal leuke spullen: mooie stiften, een robot die je zelf moest bouwen en zo nog wat dingetjes. Rond half 12 waren we weer thuis en hebben we de auto uitgepakt en de was aangezet. ’s Middags zijn we even bij opa en oma geweest en Anne was hier ook weer. Vanavond zijn we allemaal op tijd naar bed gegaan, wat hebben we een fantastische week gehad in de villa en genoten van alles en iedereen. Maar het was ook wel een beetje vermoeiend en we hebben lekker weer allemaal in ons eigen bedje geslapen. Zaterdagochtend zijn we bij Jeanine op verjaardag geweest, ze is vandaag 22 jaar geworden! De foto’s van de Efteling moesten mee en kon je gelijk aan iedereen laten zien en er over vertellen natuurlijk. Het was gezellig op verjaardag en thuis gekomen ben je lekker je bed in gegaan. ’s Middags gingen we naar het feestje van Lina en Maren, zij zijn beiden 11 jaar geworden en hielden een feestje bij de tennisbaan in Leusden. Bert was er ook, dus papa en mama hadden een makkie vanmiddag. Je hebt genoten van de aandacht weer. Zondagochtend ben je met mama en Kira op de tandem gestapt en zijn we naar opa en oma gefietst, hier even een koekje gegeten en toen weer terug. Opa was een beetje onrustig en wilde de deur uit, geen probleem fietsen we weer lekker naar huis. ’s Middags na je rusten zijn we naar Amersfoort gereden om bij opa en oma Scottie te kijken. In de gang kwamen we ome Marcel en tante Lisette tegen, dus konden we hun ook gauw nog even gedag zeggen. Thuis na het eten nog een potje Uno gespeeld, voordat het bedtijd was.

Lekker voetenbadje 

Vuurwerk maken

Feestje van Ali

sporten op school

Gezellig bij Arvid en Marion

Kira maakt je op

Tante Gwendy jarig!

Weer het voetenbadje

Zusterliefde

Verven met knikkers

de clowns in je logeerhuis

Anne jarig!

snijden voor de soep

Dit koppie 😍

Herwin aan het voorlezen

zwemmen

met Rianne

Aan de wandel

met Siem

Bollo!

De was opvouwen

Lekker fietsen

Met mama

spelletje doen met Jada en Judith

Hard aan het werk

Yes, weer muziekles

proeven van de soep

Stoere meid in je nieuwe outfit!

bij je kinderneuroloog

Kookles op school

met mama

welkom in de Villa!

Glijden

in de Max en Moritz

Met vrienden uit de Villa

Pierre de slak

Boswandeling

Met je zus en broer

sporten

Beekse Bergen

Krukje verven

Het krukje

Geschminkt

In de ballon van Joki en Jet

De zweefmolen met Anne

Pardoes gekregen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten