woensdag 13 september 2023

vanaf 29 mei tot en met 13 augustus 2023

Maandag 29 mei: vandaag zijn we nog op de camping, een lekker rustig dagje gehad en aan het eind van de middag weer naar huis gegaan. Dinsdag ben je thuis, je bent deze week vrij dus vandaag een dagje met mama. Samen hebben we boodschappen gedaan en nieuwe sandalen voor je geshopt. Je had weer nieuwe nodig en het weer wordt nu elke keer beter. ’s Middags Kira en Kaj uit school gehaald, even bij opa in Baarn geweest en lekker thuis wat aan gespeeld. Woensdagochtend was papa thuis aan het werk en kon hij een oogje in het zeil houden op je. ’s Middags hebben we taart gemaakt voor mama’s verjaardag alvast en tante Judith is ook nog even geweest. Donderdag 1 juni, vandaag is het feest, want mama is jarig! Mama ging ‘s ochtends thuis werken en toen ze klaar was, hebben we samen een broodje gegeten en rond 2 uur Kira en Kaj uit school gehaald. ’s Middags is tante Angela met Jada, Ise en Mathé even geweest voor de verjaardag, gelukkig toch wat visite alvast. ’s Avonds kwam de rest toen je al op bed lag, maar gelukkig kwamen de meeste je nog wel even gedag zeggen. Vrijdagochtend had je zwemles, maar dat ging niet van harte. Je was in een puberbui, armen over elkaar en boos kijken. De laatste 10 minuten van de les ben je toch nog even het water in gegaan. Daarna boodschappen gedaan in het dorp en ’s middags nog naar de tandarts in Amsterdam geweest,. Alles zag er gelukkig goed uit. Daarna naar huis en ging je even rusten, want ’s avonds zijn we naar dierenpark Amersfoort geweest naar Dreamnight@thezoo. Een speciale avond voor mensen die met ziekte of beperking te maken hebben. Het was een leuke avond en er waren allemaal speciale activiteiten voor jullie. Je lag dus laat op bed vandaag. Zaterdagochtend lekker poosje uitgeslapen en nadat Kaj terug was van zwemles, zijn we naar de camping gegaan. Hier heb je eerst wat gespeeld en na het eten ben je een tukkie wezen doen. Er kwam namelijk lekker veel visite, want mama hield vandaag haar verjaardag voor vrienden op de camping. Gezellige boel was het weer. Totdat je met Bert, Tijn, Maud en Kaj naar de grote speeltuin was gegaan. Hier heb je eerst geklommen, van de kabelbaan af gegaan en op de grote glijbaan gegleden, toen het mis ging. Je kreeg bovenaan een aanval en Bert moest je helemaal rustig naar beneden halen, omdat je er moeilijk bij lag en daarna heeft Bert papa gebeld. Alleen had papa de Midazolam niet meegenomen, dus belde papa mama weer dat de Midazolam nodig was. We hebben je een neusspray gegeven en daarna kwam je er gelukkig weer uit en ben je lekker een uurtje op bed gaan liggen. Zo kon je later toch nog wat spelen en een broodje hamburger eten van de barbecue. Je hebt nog genoten en Bert was weer bijgekomen van de schrik en kon met een gerust hart naar huis gaan. Zondag nog een rustig dagje op de camping gehad, wat gezwommen en gespeeld voordat we weer naar huis gingen.

Maandag 5 juni en vandaag weer lekker naar school! Op school natuurlijk over je vakantie verteld. Verder gewerkt aan het thema verkeer, met een interactief prentenboek. In de pauze lekker buiten gefietst. ’s Middags is Anne weer even gezellig geweest, voordat ze morgen weer naar Ameland gaat om stage te lopen. Je hebt lekker even met haar geknuffeld en gespeeld. Dinsdag op school sport gehad en met kookles kloppudding gemaakt en gelijk geproefd. Woensdag op school weer muziekles gehad en ’s middags is tante Judith weer geweest gezellig. Thuis voor de rest wat tv gekeken en gespeeld. Donderdag op school naar de schoolwinkel gegaan en een auto geknutseld, ’s middags heb je in de klas een dierenraadspel en bingo gedaan. Je had super goed meegedaan en het allemaal kunnen volgen. ’s Middags zijn we weer even naar opa gegaan in Baarn. Vrijdagochtend ben je met mama naar zwemles gegaan en daarna even wat boodschappen gedaan in het dorp. Nadat Kira en Kaj uit school kwamen, zijn we weer lekker naar de camping gegaan. Het is heerlijk weer en hebben dus weer genoten van de middag en avond op de camping. Zaterdagochtend een rustig ochtendje gehad op de camping, wat gespeeld in de speeltuin en in het zwembadje. ’s Middags een duikje genomen in het buitenbad, daarna weer lekker verder in bikini op het veld gespeeld. Zondagochtend nog lekker gespeeld op de camping en aan het begin van de middag zijn we naar huis gegaan. Papa en mama hadden ’s middags een feestje van papa’s werk, dus opa en oma Scottie kwamen oppassen en jullie naar bed brengen. Tussendoor kwam tante Angela je medicijnen geven, zodat papa en mama ongestoord een avondje weg konden. Thuis was gelukkig alles goed gegaan.

Maandag 12 juni op school verteld over je zonnige weekend. Daarna nog gewerkt aan het thema verkeer. Thuis lekker wat buiten gespeeld en tv gekeken. Dinsdag op school weer gesport en kookles gehad. Volgens je juf was je wel vermoeid vandaag, dat kwam er later thuis ook uit, want je was nog niet thuis of je kwam al in een aanval die weer zo lang duurde dat mama je weer Midazolam moest geven. Daarna ben je als een blok in slaap gevallen op het kleed in de woonkamer. Rond 5 uur werd je weer wakker en was je weer redelijk oké. Net op tijd wakker voordat papa thuis kwam. Woensdagochtend weer muziekles gehad, je mocht op de trom spelen en lekker meezingen met de liedjes. Ook nog geknutseld voor Vaderdag en gewerkt aan het thema verkeer. ’s Middags is tante weer op visite geweest. Kaj ging trainen en jij hebt lekker gechilld op de bank. Donderdag op school ben je weer naar de schoolwinkel geweest en ook hadden jullie in de hal van de school de muzikale afsluiting van het thema verkeer. Een gezellig feestje was het met z’n allen. ’s Middags toen je thuis was, zijn we weer naar opa gegaan en daarna thuis rustig tv gekeken. Vrijdagochtend had je geen zwemles, dus we zijn gewoon maar lekker samen naar het dorp gegaan en dit keer met droog haar dus een keer. Even langs Johan, want hij was vandaag jarig en we gingen hem feliciteren. Na de boodschappen weer naar huis en gerust op de bank voor een leuk weekendje. ’s Middags weer naar de camping gereden en alles weer uitgepakt en neergezet om te genieten van een zonnig weekend. Er was een kleine verrassing, want Bert en Renske kwamen het hele weekend op de camping met Maud en Tijn. Je vond het helemaal fantastisch en genoot ervan dat ze er waren! Lekker gespeeld al deze dag. Zaterdagochtend natuurlijk even rustig wakker geworden in de caravan met de iPad en daarna kon je gelijk je bikini weer aan en buiten spelen met alles en iedereen. ’s Middags lekker geslapen even en daarna zijn we gaan zwemmen in het buitenbad. Zondagochtend weer het begin van een leuke dag. Bert en de rest waren er nog steeds en kon je dus nog lekker met ze spelen. Aan het eind van de middag weer naar huis gereden en thuis gegeten en gedoucht, voordat je naar bed ging.

Maandag 19 juni, vanochtend ben je weer naar school gegaan en heb je verteld van je weekendje op de camping weer. ’s Middags weer bij de klas van meester Lammert geweest en thuis wat tv gekeken en gespeeld. Na het eten ben je met papa en Kaj de eendjes gaan voeren en toen kwamen jullie bij de sporthal uit. En wie kwam je daar nou toevallig tegen, Maikel en Anne! Dat was even leuk op de maandagavond! Dinsdagochtend heb je gesport en lessen gehad met de logopedist en ergotherapeut. ’s Middags stond er een klassenuitje op het programma, met je klas ben je met de bus naar Baarn gegaan en daarna op de boerderij in de stal gekeken en een speurtocht gedaan door de moestuin. Ook hebben jullie gepicknickt aan de tafel met pannenkoeken. Wat een feestje was het! Je hebt ervan genoten. Thuis heb je er enthousiast over verteld en daarna lekker rustig middagje gehad. Woensdag muziekles en kookles gehad. Je hebt lekkere aardbeienkwarktaartjes gemaakt en die kon je ’s middags al proeven op school. Donderdag een drukke dag gehad op school, je hebt gewerkt aan tafel, geknutseld, ijs gegeten, want de stagejuf nam afscheid. ‘s Middags nog een voorstelling met muziek en ook nog boodschappen gedaan. ’s Middags ben je alleen met mama naar opa gegaan. Kira en Kaj waren spelen, dus lekker rustig om te gaan. Vrijdagochtend weer zwemles gehad en daarna weer even naar het dorp geweest. Bij Johan in de winkel had je geen oog voor kleren, want er was een lief hondje van een nicht van mama, die je wel een kwartier op je schoot hebt gehad. Daarna nog even lekker kaas gehaald en andere boodschappen gedaan. ’s Middags weer naar de camping gegaan en gespeeld op het veld. Zaterdagochtend op het veld lekker in het zwembadje gespeeld, ’s middags een duik in het buitenbad gedaan en daarna lekker een ijsje gegeten nog. Zondag hebben we wel 2x gezwommen in het buitenbad, het was zulk lekker warm weer dat we wel wat extra verkoeling konden gebruiken. Eind van de middag weer naar huis om de spullen alvast op te ruimen.

Maandag 26 juni, vandaag op school weer over je weekend verteld, gewerkt op school en een spelletje memorie gedaan met je juf. Dinsdag weer een drukke dag op school, lekker gesport natuurlijk en kookles gehad. Eind van de dag op school al een langere aanval gehad en rond half 5 thuis ging het mis. Je kwam weer in een grote aanval terecht die te lang duurde, dus heeft mama je weer Midazolam gegeven. Daarna kwam je er nog heel moeizaam uit en net voor de 2e shot viel je in slaap als een blok. Later ging het wel ietsje beter, heb je nog wat gegeten en daarna gauw naar bed gegaan. Woensdagochtend begon je nog wat wiebelig en gelukkig trok dat op school wat bij. ’s Middags is tante Judith weer even geweest met Danielle dit keer, zij is geopereerd en logeert 2 weken bij haar papa en mama, dus kon ze gezellig mee met haar moeder. Daarna zijn we naar de speeltuin gegaan bij ons in de buurt, want de gemeente had een bijeenkomst geregeld voor kinderen met een beperking om informatie en tips te krijgen voor een aangepaste speeltuin. Dat zou mooi wezen als er wat in de buurt zou komen voor je. Kaj en Vayen van je taxi waren er ook, dus dat vond je wel leuk ondanks je knikmomentjes elke keer tussendoor. Donderdag op school had je eindelijk weer ontlasting en had je geïrriteerde billen, nu oefen je vandaag het woord “geïrriteerd” wat je heel grappig vind. Op school nog boodschappen gedaan ook en thuis een rustig middagje gehad. Vrijdagochtend zwemles gehad, je tas ingepakt voor je logeerweekendje en daarna gingen we gauw even kijken bij Maikel en Rosita op het gemeentehuis. Vandaag gingen ze namelijk trouwen voor de wet. De hele familie Pruijs gezien, dat was al een feestje voor je, zelfs Koen uit Groningen was er ook bij. Nog even met het bruidspaar op de foto, voordat mama je naar je logeerhuis in Barneveld ging brengen. Bij Binnenveld heb je een leuk weekend gehad: je hebt gefietst op de rolstoelfiets, koekjes gebakken, geknutseld, gesjoeld en nog lekker gespeeld met de andere kinderen. Zondagmiddag kwamen we je weer ophalen om naar huis te gaan, papa en mama hadden een leuk druk weekend ook gehad. Thuis lekker de koekjes uitgedeeld die je gemaakt had.

Maandag 3 juli weer naar school, verteld over het weekend en gewerkt aan het thema. ’s Middags uit school hadden we bezoek, we kregen je ergotherapeut op bezoek om te kijken hoe of wat er thuis allemaal zou kunnen. Hier moeten papa en mama goed over nadenken wat ze eventueel willen met aanpassingen in huis. Ze keek gelijk naar je eetkamerstoel en deze is echt te klein geworden, dus hier gaan we een afspraak voor inplannen. Je hebt ondertussen wat buiten gespeeld toen mama met de ergo aan het praten was. Dinsdagochtend begon je weer slecht, we hebben je weer Midazolam toe moeten dienen, maar je bent zo standvastig dat je toch naar school wil. Gelukkig ging het op school wel redelijk goed. Je hebt gesport en ook nog gekookt. Toen je thuis kwam, was de kapper er en je kon goed zitten voor de tv zodat je mooie rechte geknipte haren hebt voor de vakantie. ’s Avonds zijn we bij Maikel en Rosita’s in hun nieuwe huis gaan kijken, want zij hadden vandaag de sleutel gehad. Woensdag is het een stormachtige dag, veel wind en regen. Je kon op school niet buitenspelen, ook was meester Simon van muziek er niet vanwege het weer. Toch heb je een leuke dag gehad: geknutseld, gelezen, naar de bieb geweest, lekker gechilld op de “mini-camping” in de klas. Na school zijn we in de auto gestapt en naar Danielle’s verjaardag geweest, zij is nog steeds in het dorp en zo konden we haar verjaardag weer een keer vieren. Je hebt een lekker taartje gegeten en natuurlijk ook veel chips enzo. Net voordat we weg wilde gaan, kwamen Maikel en ome Marius ook nog thuis, dus kon je die nog zien. Donderdag weer lekker naar school en hier buiten gespeeld en natuurlijk boodschappen gedaan. Vrijdagochtend weer zwemles gehad en ’s middags lekker naar de camping, vanaf vandaag hebben Kira en Kaj vakantie en jij mag nog 2 weken naar school. Op de camping was het lekker weer. Zaterdagochtend naar de knutselclub geweest en lekker buiten gespeeld in je bikini. Zondagochtend weer geknutseld en lekker genoten op de camping.

Maandag 10 juli, vandaag weer lekker naar school gegaan. Je bent ’s middags weer bij de DA-klas geweest en hebt een leuke middag gehad. Dinsdag op school gerekend en lekker buiten gespeeld. ’s Middags met kookles een smoothie gemaakt, aardbei/banaan met ijs. Woensdag heb je weer een gezellig dagje gehad en ben je samen met je juf op de foto geweest, wat je graag wilde. ’s Middags is tante Judith weer gezellig geweest bij ons. Donderdag had je even tijd nodig om wakker te worden, maar op school heb je geknutseld, memory gespeeld op het digibord en lekker naar buiten geweest. ’s Middags zijn we naar opa in Baarn geweest. Vrijdagochtend ben je een keer naar school gegaan, vandaag is het namelijk juffendag! Dus feest en als er een feestje is, moet Evi daar bij zijn. Jullie hebben dobbelsteen-bingo gedaan, cakejes versierd, buiten gespeeld, naar de winkel geweest en lekker gegeten. De mama van Ali had mini pizza’s gemaakt en de juf had pannenkoeken gemaakt, wat een feest. Rond half 1 kwam mama je ophalen, want er stond een logeerweekend voor je gepland. In het logeerhuis heb je weer genoten van alle aandacht, je hebt gefietst op de nieuwe rolstoelfiets, cakejes gebakken, gechilld in de zelfgemaakte tent en spelletjes gespeeld. Het was weer een leuk weekend voor je. 

Maandag 17 juli, vandaag weer naar school, je laatste weekje voor de vakantie en van je basisschooltijd. Je hebt gewerkt met de blokken en ’s middags zat je in de beautysalon lekker met je voeten in een badje. Thuis heb je ook nog een cadeautje gehad van tante Gwendy voor de vakantie en je rapport, een mooie Barbie met een regenboogjurk. Dinsdag op school hadden we eerst een passing voor een nieuwe stoel in huis. Daarna gauw terug naar je klas, want er was een klein feestje weer. Je had je afscheid van de basisschool. Alle papa’s en mama’s van de kinderen die naar de VSO gaan, waren er, dus ook jouw papa en mama! Er was taart en slingers, de juffen vertelden een leuk verhaaltje over je en je mocht je handtekening zetten op je basisschooldiploma. Super stoer en bijzonder! Toen je thuis was, hebben we lekker weinig gedaan. Woensdag op school had je weer een feestje, dit keer de verjaardag van Wesley. Vandaag ook nog wat gewerkt en buiten gespeeld. ’s Middags is tante Judith weer geweest, samen met Anne gezellig. Donderdag is je laatste schooldag in Groen 2. Je hebt wat klusjes gedaan, opgeruimd, armbanden gemaakt, gepuzzeld en nog gewerkt op het digibord. ’s Middags na de lunch kregen jullie een lekker ijsje en voordat je de taxi in ging, mocht je nog door de boog en erehaag door naar buiten. Nu vakantie vieren! ’s Middags zijn we weer naar opa geweest in Baarn en hier hebben we ook een lekker ijsje gehaald. Vrijdagochtend zijn we rustig opgestart, thuis de laatste was draaien en spullen bij elkaar gezocht voor 4 weken camping! Ergens in de middag zijn we naar Voorthuizen gereden. Zaterdagochtend al lekker geknutseld, daarna gespeeld en toen kwamen Jan en Tineke met Fleur ook al. Wat een gezelligheid, allemaal bekenden die er deze weken ook staan, dus je kunt weer van tent naar tent lopen en rennen om lekker overal te zitten, spelletjes te doen en te kletsen. Zondagochtend ook geknutseld en ben je gelijk opruimkampioen geworden. Rest van de dag weer genoten van alle mensen die er zijn. Rond 4 uur was je toch zo moe dat je bij Patrick onder de luifel tijdens Formule 1 in slaap gevallen bent. Heb je gelijk je middagtukje gedaan.

Maandag 24 juli, papa is werken vandaag en wij zijn met het halve Geitenveld naar Bospad Putten geweest. Hier heb je het leuk gehad, net als Kira en Kaj. Je bent van de wildwaterbaan af geweest, je hebt heerlijk gezwommen, gespeeld en genoten. Aan het eind had je alleen nog wat ontlasting in het zwembad, maar mama was heel blij dat Laura en Tara mee waren. De een is gehandicapten verzorger en de ander werkt in het ziekenhuis, dus ze weten van aanpakken. Dat was ideaal voor mama, want zo was het klusje gauw geklaard en kon je nog even zwemmen, voordat we naar huis gingen, want je was heel erg moe geworden. Kira en Kaj konden nog even bij de rest blijven en wij zijn vast samen terug naar de camping gegaan. Super fijn zo’n hofje met lieve mensen erop, die af en toe kunnen helpen. Dinsdag geknutseld en allemaal andere leuke dingen gedaan. Ook afscheid genomen van Tara, want zij ging weer naar huis. Daarna zijn we doorgegaan naar het centrum, samen met Jan en mama in de auto, de rest ging op de fiets. Zo kon je rolstoel mee en hebben we met z’n alleen gezellig een rondje over de markt gelopen. Als afsluiter nog een lekker ijsje gehaald bij de IJstijd. Woensdag natuurlijk weer geknutseld en daarna de auto in om naar Hilversum te gaan. Er stond een afspraak om een nieuwe kuip voor je rolstoel aan te meten en omdat je zo lekker hard groeit is dat weer nodig. Daarna gauw terug naar de camping en ’s avonds naar de show geweest. Daarna nog een gekke fotoserie gemaakt met Patrick. Donderdagochtend heb je koekjes gebakken, mama was al weg want zij ging opa en oma helpen. Opa gaat naar het verzorgingstehuis in Spakenburg vandaag, dus mama ging heven helpen met verhuizen en met de intake. Toen mama thuis was, zijn we in de auto gestapt en heeft papa ons bij Monkey Town afgezet en daarna is hij doorgegaan naar kantoor. Lekkere drukke, maar ook leuke middag gehad. De terugweg ben je met mama gaan lopen, je rolstoel paste niet in een auto. Gelukkig was het maar 2 km, dus had mama gelijk een work-out te pakken. Het was alleen niet zulk lekker weer, dus je had een hele mooie poncho aan en mama had een muziekje aangezet. Op de camping lekker weinig gedaan, beetje spelletjes gedaan en tv gekeken. Vrijdag een rustig dagje gehad, ’s middags ben je met papa naar de kermis gegaan en lekker in de achtbaan geweest. Papa heeft ook een hele mooie grote unicorn gewonnen voor je. Zaterdagochtend weer geknutseld en gespeeld en ’s middags lekker even gezwommen. Zondag weer geknutseld, spelletjes gedaan en gespeeld. ’s Avonds na het eten hadden Luna en Fleur weer een bingo georganiseerd, dus dat was weer gezellig en natuurlijk altijd prijs voor jou.

Maandag 31 juli en vandaag zijn we een dagje naar huis. Zo kon mama wassen en het campingveld en de tent drogen, want het weer is niet zo best vandaag. ’s Middags zijn we naar Amersfoort geweest en mochten jullie in de speelgoedwinkel alle drie een cadeautje uitkiezen voor jullie rapport. Dinsdagochtend zijn we weer naar de camping gegaan, hier heb je gevliegerd met je gewonnen vlieger van de bingo. De rest van de week geknutseld, gezwommen en spelletjes gespeeld met de buurt, naar Schateiland bij Zeumeren geweest, geshopt in Apeldoorn en vrijdag zijn we nog een keer naar de kermis geweest en zaterdagmiddag zijn we weer naar huis gereden. Het weer was zo slecht en ze bleven maar regen aangeven, dus weer lekker naar huis om te wassen en te drogen. Zaterdagavond hebben we maar lekker gegourmet en oma Janny kwam gezellig mee-eten. Zondagochtend zijn we naar opa Marty geweest, zo konden jullie zijn nieuwe huis ook even zien. ’s Middags zijn we ook nog bij opa en oma Scottie op visite geweest. .

Maandagochtend 7 augustus zijn we nog even thuis en vanmiddag zijn we naar de camping weer gereden. Het veld was nog soppig, maar het was wel eindelijk droog. Zo kunnen we weer lekker genieten op de camping. Deze week ook weer geknutseld, spelletjes gespeeld, naar de circusshow geweest, gezwommen en genoten van alles en iedereen. Vrijdagmiddag zijn we lekker naar Zeumeren gefietst, hebben we lekker op het strand gespeeld en een duikje genomen in het water. Eindelijk lekker weer waar we van kunnen genieten.

Snoepen tijdens het bakken

Geen zin

Dreamnight@thezoo

Knutselen op school

Met mama

Genieten op de camping

Muziekles op school

en gymmen

Jarige Johan

Onderonsje met Bert

Maikel en Anne tegengekomen 

Uitje met school

Speurtocht

Kookles 

Met Frits

Memory met de juf

Woord van de dag

Met Koen en Danielle 

bruidsmeisje Evi😉

Knutselen op de camping

Treintje met opa

Spelletje met Pepijn

Feestje op school

Snoepen tijdens juffen dag 

hele hoge toren gemaakt

genieten van het voetenbadje 

Afscheid basisonderwijs 

Thema circus op de camping

weerwolven 

Lekker zwemmen bij Zeumeren


Lekker ijsje snoepen op je laatste schooldag


Joepie eindelijk vakantie ook

Ijsje eten met opa 

Peace

zo moe tijdens de formule 1 

met mama en Jan in de auto 

Passen van je orthese 

Gekke bekken met Patrick 

Evi heeft een idee

Geinen 

Koekjes bakken op de camping

Middagje Monkey Town 

Terug naar de camping wandelen

met papa naar de kermis

de gewonnen knuffel

superhelden masker gemaakt

lekker zwemmen


BINGOOOOO


Met papa vliegeren

Alleen vliegeren

spelletje spelen met Tineke 

In de bakfiets 

Op de kermis

onderonsje met papa 

gourmetten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten