woensdag 29 november 2023

vanaf 14 augustus tot 30 oktober

Maandag 14 augustus, we zitten nog lekker op de camping en het weer is ook heerlijk. Vanochtend rustig aan gedaan en vanmiddag lekker naar Zeumeren gefietst. Hier lekker gezwommen en gespeeld aan en in het water. ’s Avonds met z’n allen gespeeld op de camping. Dinsdagochtend weer geknutseld in de club, ’s middags kregen we visite van Maarten en Ellis samen met Lies. Later kwam tante Angela ook nog met Anne, Jada, Ise en Mathé. Genoten van de visite en ’s avonds met Jada en Anne naar de kinderbingo geweest en je had ook nog prijs! Daarna nog gespeeld en toen was het wel tijd dat je naar bed ging. Woensdag weer geknutseld met het piratenthema. ’s Middags is Lisa gekomen, zij blijft een nachtje logeren op de camping. Later waren opa en oma Scottie ook nog gekomen. ’s Avonds naar de show geweest op de camping en papa mocht meedoen met een spelletje. Natuurlijk had hij gewonnen! Je vond de show super leuk. Donderdag weer geknutseld en lekker gespeeld op het veld, ‘s avonds nog even een marshmallow geroosterd bij het kampvuur. Zaterdagochtend geknutseld en daarna weer lekker over het veld gerend. Ook nog een potje weerwolven gedaan en even gezwommen. Zondagochtend weer geknutseld in de club en ’s middags was er een schuimparty. Hier heb je lekker in gedanst en gespeeld. Daarna nog een duikje in het zwembad genomen en toen werd het wel tijd om spullen te pakken om naar huis te gaan, want de vakantie voor Kira en Kaj zit er weer op. De terugweg naar huis zijn we langs de McDonalds gegaan om te eten en toen papa later thuis kwam met de bakfiets en overige spullen, konden papa en mama ook even eten en spullen uitpakken.

Maandag 21 augustus en vandaag werkt papa thuis. Mama brengt Kira en Kaj naar school en mag ook weer beginnen met werken. Je hebt een rustig ochtendje gehad met papa, tussendoor nog een lekker tukkie op de bank gedaan en ’s middags toen mama thuis was, zijn we Kira en Kaj uit school gaan halen. Dinsdagochtend ging mama je spullen inpakken om je naar het logeerhuis te brengen. Mama had je gebracht en je spullen uitgepakt en was weer lekker naar huis gegaan, maar mama was nog maar een half uurtje thuis of ze werd gebeld door je logeerhuis met het verzoek je toch op te komen halen, omdat we de regels m.b.t. schurft niet helemaal juist hadden nageleefd. Helaas, daar ging mama’s rustmomentje om wat bij te komen van de vakantie. Mama had gelijk maar iedereen gebeld voor oppas voor woensdag en donderdag en je gauw opgehaald voordat Kira en Kaj weer uit school kwamen. Ook d huisarts gebeld voor nieuwe recepten voor het hele gezin om de scabiës te bestrijden. Dit keer nemen we allemaal pillen i.p.v. zalf om er zeker van te zijn dat het goed gaat werken. Terug thuis ’s middags maar wat gespeeld. Woensdagochtend ben je bij oma Janny geweest en hier heb je het gezellig gehad. Samen met oma even het dorp in, waar oma ook van houdt. ’s Middags is tante Judith weer geweest, dat was ook leuk na zo’n lange tijd. Donderdag heeft Anne opgepast bij ons thuis, Anne zit ook in regio noord op school, dus dat is voor mama een voordeel. Je hebt het gezellig gehad weer met Anne. ’s Middags toen Kira en Kaj uit school waren, zijn we naar opa Marty gegaan in het bejaardenhuis. Hier heb je lekker poffertjes gesnoept en op de terugweg zijn we Kaj bij zijn vriendje op gaan halen. Vrijdagochtend rustig ochtendje gehad en even het dorp in geweest. ’s Middags Kira en Kaj weer uit school gehaald en daarna zijn we rustig de auto in gaan pakken en naar de camping gegaan. Toen we daar waren zijn we lekker in het restaurant gaan eten, want papa was er niet en mama had geen zin om te koken. Papa was naar de Formule 1 in Zandvoort al de hele dag. Je hebt lekker gegeten van je pannenkoek en toen papa terug was nog een ijsje gekocht. Bij de tent lekker nog wat gespeeld. Zaterdagochtend weer geknutseld en nog gespeeld en gezwommen op de camping. Eind van de dag weer naar huis gegaan, omdat het toch wel wat regenachtig was. Zondag een rustig dagje gehad, even naar de camping geweest naar het plezierplein en wat spullen opgehaald.

Maandag 28 augustus, de start van je laatste vakantie week. Vandaag komt Jeanine bij je oppassen, gezellig ook! Je bent dol op mensen om je heen. Je hebt ’s ochtends een tukkie gedaan en later lekker een stukje gewandeld. Voor de rest lekker thuis gebleven. Toen mama terug kwam uit haar werk, was het bijna weer tijd om je broer en zus op te halen uit school. ’s Middags lekker rustig aan gedaan. Dinsdag 29 augustus, vandaag is Kaj jarig, 6 jaar is ie alweer geworden! ’s Ochtends vroeg gelijk gezongen voor hem en cadeautjes gegeven. Daarna zijn Kira en Kaj naar school gegaan en hebben wij boodschappen gedaan en de taart opgehaald bij Anne. Toen Kira en Kaj uit school waren, kwam de visite en kon je eindelijk taart eten en genieten van iedereen die op Kaj’s verjaardag kwam. ’s Middags is je rolstoel ook opgehaald, want deze wordt breder gemaakt en volgende week krijg je een nieuwe zit. Woensdag een rustig dagje gehad, ’s ochtends met papa thuis en ’s middags was mama er ook weer. Donderdagochtend bij oma Janny geweest en met oma ook lekker het dorp in geweest. ’s Middags kwam mama je weer ophalen en nadat Kira en Kaj uit school waren, was het wachten op je rolstoel die weer terug kwam. Vrijdagochtend had je weer een zwemles. Daarna nog even boodschappen gedaan en ’s middags naar de camping gegaan weer. Zaterdagochtend ging papa met Kaj naar Eemdijk toe en wij hebben geknutseld in de club. ’s Middags hadden we Kaj z’n feestje voor vrienden nog op de camping. Gezellig weer mensen om je heen, je hebt genoten, gespeeld en gelachen. Zondag weer geknutseld en ’s middags een lekker duikje in het buitenbad genomen. Rond het avondeten waren we weer thuis, want spullen uitpakken en je klaar maken voor morgen. 

Maandag 4 september, vandaag begint je school weer. Eindelijk! Je hebt een leuke 1e dag gehad met je nieuwe klas. Dinsdag had je op school gelijk sport en werd de orthese van je rolstoel erop gezet. Je kwam thuis met een mooie nieuwe achterkant van de stoel en de kleur is paars natuurlijk. Hij zit goed en je bent er blij mee! Woensdag weer lekker op school en na school ben je meegegaan met het kinderfeestje van Kaj. Kaj had een voetbalschool op de camping, dus jij hebt lekker met mama bij de tent gezeten en wat gespeeld. Helaas ging het rond kwart over 4 helemaal fout met je en kreeg je weer een grote, zware aanval, met het gevolg dat je weer midazolam toegediend kreeg. Later kwam je gelukkig weer bij na je tukkie en konden we met een gerust hart naar huis rijden en de andere kinderen afzetten bij hun ouders. Donderdag op school weer een leuke dag gehad met muziekles en knutselen. Vrijdagochtend ben je weer lekker gaan zwemmen en daarna hebben we weer boodschappen gedaan in het dorp. Thuis een snel broodje gegeten en daarna zijn we naar de verjaardag van opa Ad gegaan. Tussendoor is papa Kira en Kaj uit school gaan halen en eind van de middag zijn we naar de camping gereden, het weer was zo heerlijk nog! Op de camping gelijk bikini aan, badje gevuld en lekker spelen met water. Zaterdagochtend een coole bril geknutseld en ’s middags lekker gezwommen. Zondag weer genoten van het weer en het spelen op de camping.

Maandag 11 september ben je weer lekker naar school. Op school verteld van het weekend aan de hand van de foto’s, voor de rest geknutseld en gewerkt. ’s Middags rustig aangedaan en Kaj uit school gehaald, want hij had z’n schoolreisje gehad en was later uit school. Kira kwam pas heel laat terug van haar schoolreisje, die werd door papa opgehaald. Dinsdag op school weer sporten gehad en geverfd. ’s Avonds was mama naar je school voor een informatieavond en heeft ze kennis gemaakt met je juffen. Woensdag geoefend met letters en boodschappen gedaan, ook had je mama’s kunstwerk gezien met je foto erop voor de verjaardagskalender in je klas. Donderdag 14 september alweer en vandaag is het weer feest, want Kira is jarig! Voordat je de taxi in ging voor school eerst gezongen voor je zus en cadeautjes gegeven. Op school weer muziekles gehad en lekker gewerkt. ’s Middags toen je thuis kwam lekker taart gegeten en toen kwam de visite gezellig voor Kira haar verjaardag. Je hebt genoten van de mensen en het feestje! Vrijdagochtend eerst gaan zwemmen met mama en daarna nog lekker boodschappen gedaan in het dorp. Eind van de middag naar het feestje van opa Marty gegaan, want vandaag is hij jarig, 80 jaar geworden al. Hier waren natuurlijk alle neven en nichten, dus je hebt je prima vermaakt. Met Koen en Danielle ben je nog even naar een speeltuintje in de buurt geweest. Zaterdagochtend na Kaj z’n zwemles zijn we naar de camping gegaan en ’s middags even bij de Floriade gekeken in Voorthuizen, een mooie bloemenoptocht was dat. Daarna gauw terug naar de camping voor het volgende feestje van Kira voor de vrienden. Je hebt weer lekker gespeeld en genoten. Zondag 17 september de volgende verjaardag, vandaag is papa jarig! Op bed lekker de cadeautjes gegeven en gezongen voor papa. ’s Middags op verjaardag geweest bij Ise. Zij is morgen jarig, maar viert het vandaag vast. Opa en oma waren er ook. Thuis nog gegeten en een spelletje gedaan, voordat het bedtijd was.

Maandag 18 september weer lekker naar school en een leuke dag gehad weer. ’s Middags even bij opa geweest in het bejaardentehuis. Dinsdag op school gesport en gewerkt aan je werkjes. ’s Middags was Kaj’s vriendje er ook, dus je had wat meer reuring om je heen. Woensdag naar de schoolwinkel geweest en ’s middags was tante Judith langs geweest. Donderdag muziekles gehad en een rekenles met een lieveheersbeestje. Vrijdagochtend zwemles gehad en daarna boodschappen gedaan. Zaterdagochtend eerst beneden lekker wat gespeeld en toen was je weer moe en heb je een tukkie gedaan nog op de bank. ’s Middags even naar de camping geweest om wat spullen op te ruimen vast. Zondagmiddag op verjaardag gegaan bij je nicht Jada. Vandaag is zij jarig, gezellig weer met de hele familie.

Maandag 25 september weer lekker naar school op je mooist, want de schoolfotograaf komt vandaag. Op school natuurlijk verteld over je weekend en gewerkt. Dinsdag op school geknutseld, buiten gespeeld en gesport. Eind van de middag rolstoelvaardigheidstraining gehad en mama was kijken en ging ook mee oefenen in een rolstoel. Ze vond de stoepjes op gaan best wel eng en moest even vertrouwen krijgen in het rijden in een rolstoel. Daarna met mama mee terug naar huis gegaan, wat je eigenlijk niet leuk vond want je wilde met de taxi terug. ’s Middags even bij opa Marty geweest en Kira en Kaj gelijk opgehaald bij oma. Woensdag weer een leuke dag gehad op school, je hebt buiten gespeeld en boodschappen gedaan. ’s Middags is tante Judith weer gezellig geweest. Donderdag op school gespeeld, geverfd en muziekles gehad. ’s Middags thuis lekker rustig aan gedaan. Vrijdagochtend zwemles gehad en daarna door naar het logeerhuis, je ging weer een lekker weekendje naar Barneveld. Hier heb je een appelcake gemaakt en ben je met de bakfiets via het bos naar de kinderboerderij geweest. Je hebt je weer prima vermaakt! 

Maandag 2 oktober op school verteld over je logeerweekend en rond een uur of 1 werd je opgehaald door papa, mama en Kira. Vanmiddag stond er weer een bezoek aan je kinderneuroloog in Amsterdam op de agenda. Gelukkig is je arts nog steeds erg tevreden over jou en je ontwikkeling en heb je bloed geprikt weer om je waardes te checken, die allemaal goed zijn gelukkig. Je was weer heel stoer met prikken! De terugweg in de auto een lekkere koek gesnoept en thuis nog lekker gespeeld. Dinsdag op school weer lekker gesport en daarna nog gespeeld en gewerkt. ’s Middags weer een rolstoeltraining en toen je thuis was lekker gespeeld en gekleurd. Woensdag op school boodschapjes gedaan met de rekenles, geknutseld en buiten gespeeld, ’s middags is tante Judith weer geweest. Donderdag op school muziekles gehad en letters gelezen op het digibord, buiten gespeeld en geknutseld. Lekkere leuke dagen allemaal op school weer. Vrijdagochtend zwemles gehad en daarna lekker naar het dorp met mama geweest. ’s Middags met mama en Kira bij opa Marty op bezoek gegaan in het bejaardentehuis. Zaterdagochtend gingen we allemaal op tijd weg, vandaag mocht Kaj afzwemmen voor zijn B-diploma. Toen we thuis kwamen, moest en zou je naar Pepper gaan om de hond van de buren even te knuffelen. Hier nog even gezeten en daarna naar huis. Papa is met Kaj een vishengel gaan kopen voor zijn diploma en toen hij thuis kwam, konden we een broodje eten. Toen werd er ineens gebeld aan de deur, daar Stonden Rianne, Marion en Barbra uit Leusden voor de deur voor mama. Ze namen mama mee en gingen gezellig op pad. Jullie bleven thuis met papa en we hebben allemaal een leuke en gezellige dag gehad. Met papa zijn jullie nog even in de sporthal geweest om basketbal te kijken. Zondagochtend zijn we allemaal naar de kerk gegaan om de kunstwerken, die Kira en Kaj op school hebben gemaakt, te bekijken. Anne was ook gezellig gekomen en zij zat naast je. ’s Middags zijn we nog even op de fiets naar papa en Kaj geweest, want ze waren vissen en we gingen even kijken hoe ze het deden. Thuis lekker gegeten en op tijd naar bed voor een nieuwe week. 

Maandag 9 oktober, in de ochtend eerst het weekend weer doorgenomen en therapie gehad. ’s Middags zijn we nog even bij opa geweest. Dinsdag op school gesport en geknutseld aan het thema herfst. ’s Middags rolstoeltraining gehad en daarna terug naar huis om hier bij te komen van de dag. Woensdag weer naar de schoolwinkel geweest en een kunstwerk gekleid. ’s Middags was tante Judith er en ging de rest sporten. Donderdag op school had je weer lekker muziekles, buiten gespeeld en geverfd. Vrijdagochtend ben je bij papa en Kaj thuis gebleven, mama had bij Bartimeus een afspraak met Kira. Zaterdagochtend een rondje markt gedaan en ’s middags even bij opa op bezoek geweest. Zondagochtend weinig gedaan, het is momenteel een beetje te nat om wat te ondernemen. ’s Middags papa’s padelprijs opgehaald in Nijkerk en daarna zijn we langs opa en oma Scottie gereden. Alleen waren zij helaas niet thuis, dus weer terug naar huis gereden. Gelukkig zagen we wel een hele mooie dubbele regenboog op de terugweg. ’s Avonds kwam oma Janny lasagne eten bij ons. 

Maandag 16 oktober op school weer een leuke dag gehad, eerst verteld over het weekend en daarna nog therapie gehad, geverfd en gewerkt. ’s Middags even bij opa geweest. Dinsdag op school weer een drukke dag gehad, begonnen met sport en ’s middags rolstoeltraining gehad. Toen je thuis kwam, waren opa en oma Scottie er gezellig. Opa kwam ook wat klusjes in huis doen. Eind van de middag kwam je nieuwe stoel voor aan de eettafel eindelijk binnen. Hij lijkt wel op een bureaustoel van papa’s werk. Je vindt hem lekker zitten en je zit er ook goed op. Woensdag op school weer een leuke dag gehad, buiten gespeeld en met de projector op de tafel gespeeld. Toen je thuis kwam, was papa ook thuis aan het werk en kreeg hij weer een hele dikke knuffel van je. Mama had je bloeduitslagen vandaag gekregen vanuit Amsterdam en alles zag er goed uit. Dat is fijn weer! Donderdag op school heb je een appeltaart gemaakt. Je had nog een klein stukje meegekregen voor thuis en hij smaakte heerlijk! Tussendoor nog muziekles gehad en andere lessen gehad in de klas. ’s Middags thuis lekker tv gekeken en gekleurd. Vrijdag geen zwemles, dus hadden we alle tijd om je koffer in te pakken voor je logeerweekend. Samen met Kaj heeft mama je gebracht en heb je een leuk weekend gehad in Binnenveld. Gefietst naar de kinderboerderij, gebakken, spelletjes gespeeld en geknutseld. Zondagmiddag kwam papa je weer ophalen en ben je ook gezellig naar Mathé’s verjaardag gekomen.

Maandag 23 oktober, deze week heb je herfstvakantie. Vanochtend ben je bij tante Gwendy geweest en Jeanine is ook thuis, dus je hebt 2 dames die je kunnen vermaken. Met Jeanine een stukje gewandeld en voor de rest lekker wat gekleurd en tv gekeken. ’s Middags kwam mama je weer ophalen en konden we Kira en Kaj uit school halen. Nadat je broer en zus uit school waren, wilde je weer even langs Pepper en hier heb je even gezellig gezeten en gekletst. Van Noa het buurmeisje kreeg je een hele mooie, witte, zachte knuffeljas. Zij past hem niet meer en jij bent er blij mee. Thuis heb je hem gelijk nog een keer aan gedaan en met papa’s slippers aan en Kaj z’n valhelm op lekker naar buiten... Dinsdag ben je met mama de hele dag thuis en hebben we boodschappen gedaan, gekleurd en Kira en Kaj opgehaald. Daarna kwam de kapper bij ons om jullie haar te knippen. Woensdag is papa thuis en ben je lekker bij hem. ’s Middags is tante Judith geweest samen met Anne, want Anne had ook vakantie en kwam gezellig mee. Donderdagochtend ben je bij oma Janny geweest en heb je ook een rondje dorp gedaan met oma. ’s Middags Kira en Kaj weer uit school gehaald en daarna nog even bij opa Marty geweest. Vrijdagochtend ben je weer lekker gaan zwemmen en daarna boodschappen gedaan in het dorp. Natuurlijk even langs bij Bouclé om Johan gedag te zeggen, een koekje te snoepen en te shoppen natuurlijk. Daarna weer naar huis en lekker rustig aan gedaan de rest van de dag. Zaterdagochtend rustig opgestart en ’s middags een appeltaart gemaakt. Eind van de middag naar Leusden gereden, want papa had weer bardienst bij Roda. Eerst papa en Kaj afgezet en daarna zijn we met Kira eerst nog even het dorp in gegaan. Daarna terug naar Roda en hier lekker gespeeld, gegeten, gekletst en geholpen met de bardienst. Je hebt hard gewerkt met de mannen en de rest van de kinderen. Zondag een rustig dagje gehad, lekker weinig gedaan.

Lekker op Zeumeren

Piraat Evi

Lekker tukkie op de bank

poffertjes eten bij opa

Brillen gemaakt

Knuffel voor de jarige Kaj

Met Marion in gesprek

Zwemmen met papa

Schik op school

opa Ad jarig

Lekker spelen op de camping


Genieten van het lekkere najaarsweer

weer een bril geknutseld

Appeltaart gemaakt op school

Vertellen van het weekend

Verven

lezen op het digibord

verjaardagsfoto geknutseld door mama

Hieperdepiep voor Kira

Muziekles

Opa Marty Jarig

Met Danielle

Met Koen en Danielle

met Koen

Gezellig met Danielle

Onderonsje met Bert

Rekenles 

💗

Verjaardag Jada

knutselen op school

Buiten spelen

Verven

zwemles 

Gekke bekken trekken in de lift

bij je dokter

Kira helpt je met je veters

lezen met de juf

bij Pepper

muziekles

kunstwerk gemaakt


Vertellen over het weekend

verder aan je kunstwerk

hulpje

je nieuwe binnenstoel

crossen op het schoolplein

op school

appels schillen

Liftselfie met Kaj en mama

hahahaha mooi setje

Shoppen 

Bij Roda met Marion

Helpen bij Roda


Geen opmerkingen:

Een reactie posten