woensdag 20 december 2023

Vanaf 30 oktober t/m 17 december, eindelijk 13 jaar!

Maandag 30 oktober, vandaag weer lekker naar school geweest. Over het weekend verteld en fysiotherapie gehad. ’s Middags rustig thuis gebleven en gespeeld. Dinsdag weer een leuke dag op school, je bent begonnen met sporten en eind van de middag weer rolstoelvaardigheidstraining. Woensdag op school naar de winkel geweest en alle andere vaste woensdaglessen gehad. ’s Middags is tante Judith weer gezellig geweest. Donderdag op school was er geen muziekles, want de meester was helaas ziek. Je hebt een boom geverfd, gerekend met de cijfers en buiten gespeeld. ’s Middags zijn we op verjaardag gegaan bij nicht Carlijn. Vrijdagochtend weer zwemles gehad en daarna boodschappen gedaan in het dorp. ’s Middags even een flitsbezoekje bij opa Marty gedaan en daarna door naar oma Janny’s huis om patat te eten met alle kleinkinderen, want vandaag is oma Janny jarig! Je hebt genoten van de aandacht van je nichten en lekker gegeten van de patat. Zaterdagochtend een rustig ochtendje gehad en ’s middags een klein tukkie gedaan. Eind van de middag ben je met mama en Kira naar Iris haar verjaardagsfeestje geweest. Je hebt heerlijk gespeeld en genoten van alle vriendjes en vriendinnetjes. Rond 5 uur weg gegaan en thuis papa en Kaj opgehaald, want zij waren samen naar het voetbal geweest, om daarna direct door te rijden naar Baarn. We gingen pannenkoeken eten met de familie Van Vugt voor de verjaardag van oma Scottie. Ook dit was weer een gezellige avond en je hebt lekker gegeten, gekleurd en tot slot ook nog een speelgoedje gekregen. Zondagochtend koffie gedronken bij tante Angela, want vandaag hield ome Edgar zijn verjaardag alvast. In de middag thuis samen met Kira koekjes gebakken. Papa was weer op pad met Kaj, dit keer naar de Arena om een wedstrijd van Ajax te kijken. Wij meiden thuis hebben het ook lekker en gezellig gehad. 

Maandag 6 november, vandaag op school verteld van je feestweekend, fysiotherapie gehad, geknutseld en gewerkt. ’s Middags even bij opa Marty geweest in het bejaardentehuis. Dinsdag was je thuis, want je had een studiedag. Mama moest ’s ochtends naar de tandarts en daarom bleef papa nog even thuis werken. Toen mama terug was, lekker wat gespeeld en ging mama wat schoonmaken. Daarna boodschappen gedaan in het dorp. ’s Middags Kira en Kaj uit school gehaald en Danielle is gezellig even langs gekomen. Later nog de griepprik gehaald en Kaj bij z’n vriendje opgehaald. Woensdag weer lekker naar school en boodschappen gedaan. Verder gewerkt met cijfers en lekker gefietst op het schoolplein. ’s Middags kwam tante niet, want ze was ziek. Donderdagochtend begon weer verkeerd. Je had weer een grote aanval en dus kreeg je midazolam toegediend, waardoor je lekker in slaap viel. Gelukkig kon mama thuis werken en heeft ze je rond half 11 naar school gebracht, toen je er weer redelijk wakker geworden was. Je was nog op tijd voor de herfstspeurtocht met je klas! ’s Middags uit school weer bij opa Marty geweest. Vrijdagochtend zwemles gehad en daarna het dorp in voor boodschappen. Lekker een oliebol gegeten en een koekje bij Johan gepikt, voordat we de supermarkt in gingen. ’s Middags lekker thuis gebleven en niks gedaan. Zaterdagochtend had mama een verrassing voor jou en Kira. Rond half 11 ging de bel en stonden Iris en tante Rianne voor de deur. We gingen naar de WonderXperience in Amsterdam. Gezellig en wat was het leuk! Je hebt genoten van alle kamers vol bloemen, kleuren, glitters, spiegels, knuffels en van de ballenbak en Frozen. Wat was het een leuk meidenuitje met elkaar! Rond 3 uur waren we weer thuis en gingen Iris en Rianne ook weg, want die hadden nog een feestje. Toen zijn wij weer een keer weer naar mama’s vriendinnen gegaan en daar even gezellig gezeten, gekletst en een spelletje gedaan. Zondagochtend rustig opgestart en ’s middags naar buiten gegaan voor een rondje park/bos. ’s Avonds gegourmet met elkaar en oma Janny, wat heb je hier lekker van gegeten!

Maandag 13 november en natuurlijk weer begonnen met het vertellen over het weekend met heel veel leuke foto’s, die mama had doorgestuurd. Ook gewerkt met letters, fysio gehad en gespeeld buiten. Helaas kwam je taxi niet opdagen op school, dus is mama je maar op komen halen. Daarna zijn we even doorgereden naar opa, want we moesten Kaj later ook nog ophalen bij z’n vriendje. Thuis rustig tv gekeken en rond kwart voor 6 ging het weer mis en kwam je weer in een zware aanval. Gelukkig reageerde je weer goed op de midazolam en kwam je weer vrij snel uit de aanval. Je hebt nog redelijk mee kunnen eten en daarna maar vroeg je bedje in. Dinsdag op school eerst gesport en daarna in de klas gewerkt. ‘s Middags rolstoeltraining gedaan en het was een redelijk dagje na je aanval van gister. Woensdag op school weer een leuke dag gehad en boodschappen gedaan. Ook een poging gedaan tot plassen op de wc, helaas kwam er niks. Maar na 15 minuten je hele legging nat, dus je reservebroek aangekregen en die vond je maar niks… ’s Middags is tante Judith weer op de koffie geweest. Donderdag had je de slappe lach met muziekles en rekenles met kastanjes gedaan. Vrijdagochtend zwemles gehad en na het zwemmen naar huis gegaan om papa een dikke knuffel te geven en je spullen voor je logeerweekend te pakken. In Binnenveld ben je gelijk begonnen met een Sinterklaas kleurplaat te kleuren. De rest van het weekend was het thema ook Sinterklaas, zaterdag de intocht gekeken en ’s avonds mochten jullie je schoen zetten. Je kreeg een knuffelarmband van poesjes en je bent er heel blij mee. Zondag nog pepernoten gebakken en ’s middags zijn we je weer op komen halen met z’n allen. Thuis nog wat gespeeld en in je schoen gekeken, want Kira en Kaj hadden de jouwe thuis ook gezet natuurlijk. 

Maandag 20 november, op school fysiotherapie gehad. Je fysiotherapeut heeft je looprek weer tevoorschijn gehaald en je was er weer heel blij mee. Je hebt er heerlijk in gelopen en zelfs in de pauze ook nog. Dinsdagochtend kwam je taxi helaas weer niet opdagen. Rond half 9 was ie er nog niet en Kaj moest naar school. Gelukkig was buurvrouw Pepper thuis en zij kwam even bij je in huis, zodat mama Kaj weg kon brengen. Toen mama terug was, zat je er nog en dus zijn we maar samen de auto in gestapt en naar school gereden. Daar ging mama’s schoonmaakplanning... Gelukkig was je wel op tijd voor je sportles en ’s middags had je weer rolstoeltraining. ’s Middags thuis heb je gewoon weer eens ouderwets een lekker tukkie gedaan. Woensdag op school boodschappen gedaan en je naam geknutseld, verder ook nog met de interactieve tafel gespeeld. In de middag ben je met mama even snel naar opa gegaan, want bij opa waren de Sint en zijn pieten op bezoek. Ome Marius en tante Judith waren er ook, dus zag je tante vandaag toch nog. Donderdag op school weer muziekles gehad en lekker buiten gespeeld, o.a. een potje basketbal gedaan met je klasgenoten. Vrijdagochtend gezwommen en daarna boodschappen gedaan en geshopt. Dit keer nieuwe schoenen en alvast een mooie jurk voor je verjaardag gekocht. ’s Middags weer even bij opa geweest met Kira en Kaj. Zaterdagochtend naar de markt geweest en ’s middags is Marion geweest met Lina en Ninthe, gezellig! Zondagochtend begon weer verkeerd met een flinke aanval. Na je shotje Midazolam ben je weer als een blok in slaap gevallen en werd je rond 11 uur pas weer wakker. De rest van de dag hebben we het rustig aan gedaan, met alleen maar een rondje over de kerstmarkt in de Eurofleur. Je hebt dus lekker naar de kerstversieringen kunnen kijken en jullie hebben allemaal een kerstboompje uitgekozen.

Maandag 27 november vandaag weer lekker naar school geweest. Een leuke dag gehad: gekleurd, hamertje tik gespeeld en grapjes uitgehaald. Dinsdag op school eindelijk pietengym, je hebt geklommen, gegleden, over ”daken” gelopen en je pietendiploma behaald. Daarna in de klas gewerkt en aan het eind van de schooldag weer rolstoelvaardigheidstraining. Woensdag op school gelezen op het digibord, buiten gespeeld en boodschappen gedaan. Donderdag muziekles gehad en ook werd de verjaardag van juf Ans vast gevierd. ’s Middags nog even bij opa Marty op bezoek geweest. Vrijdagochtend weer zwemles gehad, daarna nog boodschappen gedaan met mama en thuis lekker gechilld, want je hebt een moeizame dag wel. In de middag bij neef Jan op verjaardag geweest. Eerst rustig gezeten in je rolstoel en later met Jeanine naar de speeltuin geweest. Hier begon je weer wat te praten en beetje bij te komen. Zaterdagochtend ging het weer beter en zijn we na Kaj z’n voetbal naar de markt geweest. ’s Middags weer eens naar Bert en Renske gegaan en hier heb je lekker genoten van alle aandacht en spelletjes. Het was ook een tijdje geleden dat je Bert gezien had, dus dat was leuk. Lekker patatjes gegeten en daarna naar huis toe na een leuke middag. Zondagochtend rustig aan gedaan en toen papa thuis was van padel zijn we naar opa en oma Scottie gegaan in Amersfoort. Hier gingen we alvast Sinterklaas vieren met de rest van de familie. Het was een gezellige, drukke boel en je bent lekker verwend. Toen we thuis waren, heb je direct lekker gespeeld met je nieuwe speelgoed.

Maandag 4 december, vandaag weer een leuke dag op school en gewerkt aan je pietenmuts. Dinsdag was het natuurlijk de dag dat de Sint op school kwam. Eindelijk! Je had je feestjurk aan gedaan en die paste mooi bij je geknutselde muts. Een heerlijke dag gehad op school met de Sint. Toen je thuis kwam even rustig gespeeld voordat de familie kwam. Vanavond gaan we Sinterklaas vieren met de familie Van de Pol, dus gezellig met veel nichtjes en neefjes. Eerst lekker stamppot gegeten en daarna ben je weer lekker verwend met cadeaus. Je hebt weer heerlijk genoten. Woensdag op school een leuke dag gehad, boodschappen en andere werkjes gedaan. ’s Middags kwam eindelijk de monteur voor je rolstoel om je plankje vast te zetten. Donderdag op school muziekles gehad. Vrijdagochtend zwemles en daarna even gauw boodschappen gedaan en thuis vroeg gegeten, want we hadden een afspraak om 1 uur bij de tandarts in Amsterdam. Kira en jij hebben het goed gedaan en jullie tanden zagen er goed uit, gelukkig! Daarna snel terug naar huis om je tas in te pakken voor je logeerweekend in Binnenveld. We zijn je met z’n allen weg wezen brengen gezellig. In Barneveld heb je weer een leuk weekend gehad, er kwam een muziektherapeute langs en daar hou je van. Ook heb je geknutseld, veel spelletjes gedaan en koekjes gemaakt. Zondag toen mama je ophaalde, vertelde je verzorgster dat je voor het eerst ongesteld geworden bent, net voor je 13e verjaardag. Potjandorie, dat is wel even een dingetje hoor. Gelukkig had je geen pijn en was je er ook niet van geschrokken. Mama binnenkort de huisarts maar eens bellen hoe we hier het beste mee om kunnen gaan. Thuis had je weer lekker gespeeld nog even met Kira en Kaj.

Maandag 11 december en vandaag natuurlijk weer naar school geweest. De school is versierd in kerststemming en je hebt ook jullie eigen klas versierd. ’s Middags even naar opa geweest, we moesten Mathé ook terugbrengen naar oma, dus hadden we 2 vliegen in 1 klap. Dinsdag op school natuurlijk gesport en een kerstboom geknutseld, later nog rolstoelvaardigheidstraining. Toen je thuis was, was je erg afwezig met veel wegtrekkingen en weinig reactie. Mama had een poosje aan zitten kijken en met papa besloten dat we je toch maar Midazolam gaan geven. De Midazolam heeft z’n werk weer goed gedaan, want daarna kwam je weer een heel stuk bij. Lekker gegeten nog en daarna nog bij papa op de bank gezeten, voordat je onder de douche ging. Woensdag weer naar school, je juf schreef aan mama dat je eerst wel wat chagrijnig was, maar gelukkig trok je ’s middags weer bij. ’s Middags toen je thuis kwam natuurlijk eerst papa een dikke knuffel gegeven en daarna lekker gespeeld. Donderdag een extra leuke dag, want je gaat met je klas naar de kinderboerderij. Je hebt een heerlijke dag gehad! Volgens de juf was er een gekke koe, die je schoen wilde likken en hier moest jij erg om lachen. Op de boerderij ook nog lekker poffertjes gegeten en een kleurplaat gekleurd. Toen je thuis kwam, zijn we weer even naar opa Marty geweest, daarna thuis gekleurd en gespeeld. Vrijdagochtend en vandaag geen zwemles, omdat je nog ongesteld bent, is dat niet zo fris. Vanochtend wel met mama boodschappen gedaan, alvast wat inkopen voor je verjaardag. Ook even snel een koekje bij Johan gepikt en toen kreeg je alvast een cadeautje voor je verjaardag. Je koos een armbandje met hartjes uit, heel lief en mooi. Daarna nog kaas gehaald en lekkere broodjes, voordat we naar huis weer gingen. Thuis even gerust op de bank en rond half 5 zijn we richting Amersfoort gegaan. Vandaag is nicht Myrthe 15 jaar geworden, dat moet natuurlijk ook gevierd worden. Je hebt lekker gespeeld en gekleurd bij tante Lisette en ook patatjes en een broodje gegeten. Rond half 8 naar huis, want morgen is het feest. Zaterdag 16 december, vandaag ben je jarig. 13 jaar alweer! Wie had dat gedacht?! Voor je ziekte doe je het nog echt goed, het lopen, praten, bewegen, spelen, het af en toe zindelijk zijn. Je bent een topper, met doorzettingsvermogen en een goed, lief hart! We zijn ontzettend trots op je en blij en dankbaar dat we deze dag mogen vieren met jou er helemaal bij. Vanochtend begonnen we natuurlijk met de cadeautjes van papa, mama, Kira en Kaj: een rugzak voor school, oorbellen, Coblo-blokken en een uitbreiding van je Gabby’s poppenhuis, dus gelijk al behoorlijk verwend. Daarna even gedoucht, je mooie verjaardagsjurk aan en je armbandje om gedaan, dus helemaal klaar voor het feest van vanmiddag. Maar eerst zijn we nog de markt over geweest en lekker poffertjes gegeten. Thuis nog een tukkie op de bank gedaan en toen begon je feestje wel. Arvid, Marion, Lina en Ninthe waren er als eerst en daarna kwamen Roald en Barbra met Lasse en Maren. Marius, Wouke en Tess kwamen ook je feliciteren en Jacqueline, Margriet, Marianne en Marjon ook nog. Een mooi clubje en zij hebben je lekker verwend met cadeautjes en aandacht. Tussendoor lekker gegeten en gespeeld met je nieuwe speelgoed. Rond half 9 waren ze allemaal weg en konden we de bende opruimen en lekker naar bed. Zondagochtend eerst gespeeld met je speelgoed en toen de kleren weer aan waren, kwam de familie op bezoek. Je oma, ooms en tantes en bijna al je nichtjes en neven zijn geweest en eindelijk je Miraculous-taart gegeten. Je vond hem heerlijk en mooi! Tussendoor waren Herwin en Siem ook nog even langs gekomen. Zij konden gister niet, dus dat was wel een verrassing voor je. Vandaag ook weer genoeg cadeautjes gehad en lekker spelletjes gedaan met oma Scottie en je nichten. Toen iedereen weg was, gingen papa en mama nog even alle spullen opruimen en stofzuigen en daarna zijn we begonnen met de Coblo-knikkerbaan. Je vind dit heel leuk speelgoed. ’s Avonds nog een pannenkoekje gegeten en als toetje nog een stukje taart. Daarna gauw naar bed, want morgen wacht een feestje op school natuurlijk.

Vingerverven op school

Rekenen

zwemles

Oma Janny jarig

Oma Scottie jarig

Kleuren met tante Angela

Koekjes bakken

Werken op school

Bouwen 

Fietsen op het plein

Ariel is op school

Herfst speurtocht 

Mmmm een lekker oliebol

Wondr met Iris en Kira



Rianne, Iris, Evi, mama en Kira

Regenboog 

Gewoon genieten

Spekjesbad

Hele diepe ballenbak

Je idool! 


Gourmetten

Werken op school

In je logeerhuis

Weer in je loop hulpmiddel 

Bij sint en piet in de Haven

Basketballen



Pietengym

Pietengym

"lezen" op het digibord

Lekker buiten spelen 

muziekles

De zwemjuf gevangen

bij Bert en Renske

Sinterklaas bij opa en oma

Pietenmuts knutselen

Goeie match met je kleding

Sint met de andere familie

Bij de tandarts

prinses Evi

Kerstsfeer op school


Gekke koe met je uitje naar de boerderij

Kaj gaat je helpen

Eindelijk 13 jaar

Kus van mama

schoonheidsslaapje voor je feestje

13!!

Miracules taart 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten